9.03.2007

Kırmızı rujlu kadın

İş arasında bir iki dakikalığına çizimler yapmak, pirt diye bitirip kaydetmek iyi geliyor. Ofiste yoga, ofiste esneme hareketleri diye yazıp gösteriyorlar ya, benim için öyle birşey işte.. bir amaca hitap etmiyor ama hem de ediyor..

7 yorum:

Deniz dedi ki...

aaaynı ben... kırmızı ruj alamadım ya, alırsam tam olarım.

bembi dedi ki...

dnz seni 24 yıldır..tamam tamam 27 yıldır taniyorum! bu dombili çirkin yaşlı kadınla ilgin alakan yok! gidip mac'in kırmızı rujunu alalim :)

deerqueen, çok şaşırdım seni gördüğüme. geliyor olmana da sevindim. kırmızı ruj al ama böyle olmazsın sen de! seni de nerden baksan 20 yıldır tanıyorum! yalan mı? diil!

elifbb dedi ki...

bu arada ben de eklemeden duramiciim... nolur "dur ben vazgeçtim çizip eklemekten" yapma sakın bir gün. uzun süredir gelmeyen çizim galeyanım bu kırmızı rujlu teyze ve saz arkadaşları sayesinde geldi bak. tabletim bile çok mutlu artık:) blogunu ne zaman açsam (ki ben de her gün açıorum heyooo) ay evet ben de çizicem, çiziyim artık, iş dışı bişiler de çıksın bu bünyeden hiaaa diyerek neşeleniyorum ehih.. ehöm... :)))

bembi dedi ki...

elif vallahi ben uzun süre şu ve bu sebeplerden dolayı meslek dışı çizemedim. oysa kendimi bildim bileli karalamak beni mutlu eder. yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. birçok çizim "aman bu ne böyle yaa abidik oldu ama olsun haydi 'new post' diyelim" şeklinde girdi bu bloga.. zaten amacım da oydu. o yüzden ben de bırakmak istemem :) karalamana minikcik bi gaz veriyosa bile ne mutlu bana! :D ben de hergün sallincak'tayim! ama o kadar çok blogun var ki hangisine bakacağımı şaşırıyorumm! :o))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ne güzel iş esnasında bile sevdiğin bişeyleri yapabiliyorsun,bu insanı iyi eder ,benim böyle kırmızı bir rujum var öğlenden sonra anca sürüyorum,sabah sabah kokoş durumlarıyla karşılaşmayayım diye..

bembi dedi ki...

o da bişi mi periliköşkcüm, benim eski işyerimde sabahları sıfır makyaj gelip, bilgisayarını açıp, makyaj çantasını alıp lavaboda tonla makyaj yapıp masasına dönen bir arkadaşım vardı! sen bence sabahtan sür, öğleden sonra tazele :)

Defne dedi ki...

Ben de gecenlerde bir kirmizi ruj aldim ama aldiktan sonra fazla iddiali buldum :P :)).