15.12.2006

Bugün Gorillaz dinlemek istiyorum!













Blog işi bana göre değil aslında. Ben düşüncelerimi insanlarla konuşarak paylaşma konusunda hem iyi değilimdir hem de hevesli değilimdir. Bana ters. Erna sayesinde (zoruyla mi desem) açtım :) Belki bu yogun iş günlerimde fotograf çekmem için bahane olur diye düşünüp heveslendim bugün.

















Üç gündür ayıla bayila Lily Allen dinliyorum (www.lilyallenmusic.com/). Sayfadaki radiodan Mixtapeleri dinlemeyi ihmal etmeyin! Ama benim canim bugün Gorillaz istiyor.

Dün sabah 4te yattim sabah erkenden kalktim. Hiç düşünmediğim kadar güzel bir öğleden önce oldu! Annemde kahvalti yaptim. Teyzemde anneanneciğimi gördüm öptüm kokladım. Teyzemin elinden türk kahvesi içtim en köpüklüsünden, Divan çikolatasi yiyip sohbet ettim. Ablaciğimi gördüm pek hoş görünüyordu! Bilgeciğimle oynadim, konuştum, onu dinledim, öptüm, kokladım! Bana "aferin" deyip ödül verceğini söyledi. bir düzine etiket çıkarttı. birbirinden güzel kedi etiketleri. ama bana o kadar etiketin arasinda, barkodu layik gordu :) Neyse sonra güzel bir kedi verdi de hemencecik cep telefonuma yapiştirdim.

Kendime sonunda harika bir klavye aldim! Siyah, sessiz, ergonomik, suya dayanikli! 9 ytllik kalvyemden günlerdir kollarim parmaklarim agriyordu. simdi bu bana pamuk gibi geldi. space tusu disinda hic sesi cikmiyorr..canim klavyem :)

Eee kalvyeyi kutlamak icin starbucks ugradim tabii. Kahveleri kokladim. Eleman sirin sirin yanima gelip bilgi verdi. Sonra en iyisi yilbasi özel kahvesinden almak diye karar verdim(k). Christmas Blend. Yilbaşından sonra satistan kalkacak ne de olsa.. Sert, aromali bi kahve.. Pek beğendim kokusunu. Eleman bir de bana Bodun kahve kaşığı armağan etmez mi :) ah caniim..


Sansima gunun kahvesi de Breakfast Blendmiş. Merak ediyordum. Ortaboy sade lütfen.. Pek beğendim onu da.. Ben starbucksta kremali, şuruplu, soğuk, tatli vb. seylerden içemiyorum. İçtim zamanında da.. Artik yapay geliyor onlar. Ne zaman gitsem tercihim filtre kahve oluyor..

















daha fazla bilgi edinmek için: http://www.starbucks.com.tr/ :)

Yolda gelirken hava da güneşli ya. insanlara yol verdim. ama arabalara değil. artist artist geldim :) ah bi de güneş gözlüğüm yanımda olsaydii havam tam olurdu. 3 inşaat işçisine yol verdim. Herşeyiyle işçi görünümündeydiler. Yorgun ama keyifliydiler. Yol verirken kendi kendime "şimdi 'ana, la bak kari bize yol verdi'" diyecekler, uzun uzun süzecekler diye düşünürken, ikisi elini gögsüne koyarak, birisi de eliyle selamlayarak teşekkür ettiler. iletişim ne güzel şey..

Bilgecim ve ablacim gecen gun geldiklerinde bilge Yusuf'a dis sağlığı hakkında bi guzel bilgi verdi. İşte fotografi :) Yayinlamadan geçemeyeceğim!


















Laf olsun torba dolsun die bi kaç fotograf..

1- Kocam niye bu kadar dağınık?















2- Hadi bi de ikigun onceki kahvaltimi koyim.. Görmemişin blogu olmuş...




















Hayirli uğurlu olsun! Bereketi bol olsun :)

1 yorum:

elma dedi ki...

lay lay laaay lom, super mutluuum, Bengim yazmis sahane ilk postunu bi kere, Yusufumuzu gordum Dombili olmus:)!!(valla benginin yakistirmasi) Bilge'cigimizin oturus hele!
Bi de deginmeden edemiycem, Ankaranin isci amcalari bile saygideger insanlar iste, ozledim Ankarayi..