23.12.2006

Yorgunluk

Kim ne yapsın senin omletini, gofretini. Hergün youn hergun uykusuz. Anlatacak bişey yok. Ya bu blog kendini imha edecek ya sen kendi kendini. O kadar yorgunum ki parmaklarimi bile kıpırtadasim yok. iki gün yatmak istiyorum. stress beni yiyip bitiriyor. yine de sanki ortada yaptığım bişey yokmuş gibi hissediyorum.

Ne kadar yorgun olduğumu düşünürken bu kare aklıma geldi. burdaki yorgunluğumun şimdikiyle ilgisi alakasi yok. o çok tatliydi çok keyifli ve güzeldi. keşke aynı günü yeniden yaşasam :) yine o kadar rahat olur muyum, peki o kadar keyifli ve mutlu? :)
























6 yorum:

yorgungeyik dedi ki...

hoşgeldiin.seni tanıyorum sayıyorum ben kendimi.elma o kadar çok anlatır kii.ayakkabılar süper.

yorgungeyik dedi ki...

bu arada enteresan bi şekilde tarih 1006 olmuş:)

bembi dedi ki...

tesekkurler! :)

1006 kalsin o zaman. madem oyle olmus bozuntuya vermeyelim bari :)

elma dedi ki...

araniza karakedi girdi arkadaslar:)
Ben geldim!
Bengii bu cok guzel bir his biliyorsun dimi? yani o gunu cok guzellikler icinde ve ozleyerek hatirlamak, kiymetini bil bence hafizandaki yerinin:)

Bi de rica edecegim artik birazcik dah az calis.. senlerdir taniyorum seni, senelerdir uykusuzsun, soyleye soyleye dilimde tuy bitti, biliyorum dinlemeyeceksin ama yinelemek istedim!

bembi dedi ki...

elmacim, calismadan olmuyo iste. en azindan azicik rahatladim biriki gundur.. birazcik daha normal mesaiye donersem bu blogu cizimlere bogucam :) o zaman eskiz defterim olacak ben de memnun olucaaam :o)

Adsız dedi ki...

bembi, benim de sana bir süprüsüm var. ama bu denli yogun ilgiyi ben tasiyamayacgimdan midir nedir, burada soyleyemicem. ya da soylerim ne bilim. ayakkabilar cok guzelmis. birbirimizi goruncesi gorusuruz. hic kimsenin gorumcesi, kaşacı :)