31.01.2007

Bitti

Son, the end, fin, fine, finito, finale, конец...

hadi bunu kutlayalim!

yılın en uzun süreli ayık kalma, insanlarla başetme, iş üretme ve çalışkanlık ödülünü de Cengiz'e veriyorum!



5 yorum:

Adsız dedi ki...

hepinizin eline, aklına, sabrına sağlık...
bu zor süreçte yanınızda olup size yardımcı olamadım ama, aklım sizdeydi sürekli. gerçi orda bulunsam kalabalık yapmış olurdum sanırım :)

Adsız dedi ki...

yukarda ki yorum bana ait bu arada, namı diğer melona :)

bembi dedi ki...

aşkolsun melonum. bu süreçte her gün senin anlayışına, sabrına, iyiliğine hayran kaldım! ben olsam bu kadar sabırlı ve anlayışlı olmayı başaramazdım.

sana yilin en anlayisli, en yakisikli, en hamarat, en eglenceli, en komik, en tembel, en tatli, en sabırlı, en güzel kalpli kocasi ödülünü veriyorum :) :*

aurum dedi ki...

biricik bengi,
bugünü seni seven herkes seninle aynı duygular içinde kutluyor..biliyorum belki tatile çıkmayacaksın bunun üzerine ama başarının dayanılmaz hafifliği ve lezzetiyle hayatın daha da renklenecek, keyiflenecek...hepimiz bugünün geleceğini biliyorduk belki ama sen uykusuz ve yoğun geçen günlerde hiç yılmadın ve azimle başardın....emeği geçen herkese sevgiler selamlar..ve sen harikasın bengiciim :))
sevgiler
nuray

bembi dedi ki...

cok tatlisin aurumcuumm :)) cok sekersin! ama bu surecten sonra tatile cikamayacagimi hic dusunmemistim buhuhu :) olsun, dedigin gibi simdi daha keyifli olacak umarim!! cok tesekkur ederimmm :o)