28.02.2007

Eskiler / Eskizler

Sabah muhtara gitmeden önce yine evrakların arasına gömüldüm. Elimi nereye atsam eskizlerim çıkıyor.. İşte bir kaçı.



















ping pong.. önceki yaz öğlen aralarında Melon'un iş yerinde pinpon oynuyorduk. ben çook acemiydim. o ise epey iyiydi, sıkılıyordu. ben internetten taktik bakıyordum, seviyordum. o kadar seviyordum ki kafamda şeytani boynuzlar çıkmıştı.. 2005 yazında ben böyleydim.. şimdi iş yerimizde hem pinpon hem bilardo masası var. daha ne isterim!













Rüyamdaki tavşan.. bi gece rüyamda, Melon'un benim için bir resim yaptığını görmüştüm. hatta yapıyordu.. Uyanır uyanmaz çizdim. İyi ki de çizmişim. Rüya benim fantazim belki ama çizdiği tavşan gerçekten onun karakterlerine benziyordu :) Melon kim mii? Yakında burda linki olacak önemli kişi :D



















Pencere.. öylesine.. belki biraz ispanya'yı düşünerek.. görmedim ama..



















givinit.. bildiğin Gwyneth Paltrow'u düşünerek.. üzerinde fazla düşünmeye gerek yok..



















kate moss.. bu da bildiğin Kate Moss'u düşünerek.. aşırı zayıf, alış veriş yapan, sigara içen (o zamanlar eroin içtiği fotoğraflar henüz yayınlanmamıştı).. falan filan.. pek benzememiş ama olsun..



















kuşlar.. tombul kuşlar.. kuş çizmeyi seviyorum. herzaman! ama çatıdaki kuşlardan artık hat safada nefret ediyorum. kapıyı açıp damla damla sarı kakalar, tohumlar, tüyler, kakalar görmekten bıtkım. ektiğim çiçeklerin bile üzerinde güvercin tüyü var! çatıdakı kuşlardan kurtulmanın yolunu yöntemini bilen varsa çook çok rica ederim bana yazsın!

9 yorum:

aurum dedi ki...

yuppiiiii....ne gusel ayy ay renk oldu ekranlarımısda....pingpong'a bayıldım bideee tafşan pek şirin olmuş...sizi gusel insanlar sizi...bi püpüpüpüüü yapasım geldi tutamiicam walla :)))

Defne dedi ki...

Lisedeyken ping pong oynardım. Hırslanıyor insan bir süre sonra farketmeden :P.

Tombul kuşlara bayıldım da annem de muzdarip o kakalı kuşlardan :).

Deniz dedi ki...

daha bembi'nin ne eskizleri var.
benbiliyorum :) zamanla paylaşacaktır, paylaşmalıdır. gözlerim özledi özellikle şu gözlüklü bir kız vardı kırmızı elbiseli. hani uzuuuun bir karton sayfalar silsilesinin bir halkası... onlardan da ekle bembicim. bir de şu italyan aktörün kara kalemini...

Adsız dedi ki...

Alice bu çizimleri ilk yaptığın anlarda olan tanıklığımı hatırladım. Şimdi burada görünce hem hatırladım, hem de sanki o karakterler ete kemiğe bürünmüş gibi canlı geldi(hoşuma gitti) :).
bu çizimler tozlu raflardan çıktığı için mutlu olmuşlardır. onları gören insanlar eminim mutlu olmuşlardır. eline sağlık :)
Sadece devam et: sadece çiz...(bunu kendime de söylüyorum :) )

bembi dedi ki...

aurum, tesekkur ederim :) püpüpüüüler buralara kadar geldi vallahi :))

defne, gerçekten de hırs yapiyor di mi?! en çok kalori yakan spor da pinponmuş biliyo musunuz! :o) kuşları çok severim ama çatıdakileri napcaz gerçekten bilmiyorum!!

dnz, hakkımdaki gerçekler yakinda aciklarsin benbiliyorum.com'da :)) vallahi bulursam yayinlarim onlari da :) atoyle kagit dolu, bi duzen tutturamadim gitti...

melonum, hoşuna gitmesine sevindim :) ben de keyif alıyorum 3-4 sene önceki çalışmalarımı görünce! içinden gelerek yaptığında daha keyifli tabii :o) umarım sen de takılmaya başlarsın yakın zamanda :*

pinomino dedi ki...

Bembi yoksa sen elma şekerinin bembisi misin:)
çok renkli çok şeker bir blog..çizim bloglarının çoğalması beni çok mutlu ediyor:)
ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel..
koskocaman sevgilerr
pino:)

bembi dedi ki...

:)) evet evet o bembi benim! ben de çok mutlu oluyorum çizim bloglari gördükce :) senin de çok renkli blogun! devamını diliyorum :))

elifbb dedi ki...

ay aman pek güzelmiş hepsi tütütü :))) yalnız rüyada tavşan görmek gerçek hayatta donnie darkoyla iletişime geçmek falan olmasın mazallah diyesim de geldi ister istemez.

bir de çizimlerinizin hayranıyıs, blogunuzun severlerindeniz durumumu böyle de beyan etmek istedim :)

bembi dedi ki...

ah elif ah neyse ki o tavşanı iki sene önce görmüştüm rüyamda! o ara gerçek hayatta bifiil donnie darkoyla karşılaşmışlığım olmadı.. ya da ben hatirlamiyorum! :/ bkz.balık hafiza

efendim biz de sizi hergün heyecanla sevgiyle takip ediyoruz! çok teşekkür ederim, herzaman beklerim! :o)