27.03.2007

Çatıdaki Kuşlar

Sevgili çatıdaki kuşlar,
Bu haftasonu hepinizin çok uzaklara göç etmesi gerekiyor. Yoksa bu sabah evin önünde "sizden nefret ediyorum!" diye bağırdığım gibi tepkiler vermekle yetinmeyeceğim. Tam anlamıyla karıncayı, karasineği bile incitmeyen bir insanı çileden çıkartıp, olduğu yerde tepindirdiğiniz için sizi unutmayacağım. Gittiğiniz yerde kimseleri üzmeyin. Sizi hiç özlemeyeceğiz.
İyi uçuşlar,
Bembi















not: Fotoğraf, çalışma odamızın manzarasından bir kesittir..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

alice im bembim.
valla yaptıgın çizimi görünce direk içten kahkalarla güldüm. ama bizim çatımızdaki kuşlar bildigin veya görmek istedigin üzere bu kadar renkli değiller. küçük siyah sığırcıklar. hem de bir sürü olarak düşünürsek hayli kalabalık bir sığırcık ailesi. elbette güvercinlerle, serçelerle, saksağanlarla tatlandırılmış bir çatı bizimkisi. bir nevi kuş habitatı ya da çatı kuş cenneti. gerçi o cennetin bize dönüşü bol asitli kakalar olsa gerek. bu hafta sonu onları postalamak için çatıda ufak turlar atacağım usta ile. faking birdssss hehehe :)
önemsiz not: bu arada bu meseleyi kime anlatsam ya kapı önünüzü kapatın felan diyo, kimse ciddiye almıyor halbu ki bu ciddi sağlıksız bir durum. kuş kaçırmak için türlü alet üretmişler(az önce nette keşfettim) neyse :)

Deniz dedi ki...

kapının önünü kapat demek, önemsememek mi ülen! alınırım billahi... kuşlara iyi yolculuklar. üzgünüz kuşlar :)

Defne dedi ki...

Ha ha Hah ! Çok güldüm ve de bayıldım ben bu çizime. Şu turuncu olan ne güzel bakmış öyle :).

KIKI'S DESIGN dedi ki...

inanılmaz güzel olmuş!!!
tebrikler:)

aurum dedi ki...

benim sapanım var:)) heheheh onlara bi enerji topu yollarsam burdan "çotaaank" die..pilav üserinde tillenmiş olmayı tercih ederlerdi...böööööööööööööö...gidin ayol naaaş....
not: sorrii günümdeyim ay gees...:P

bembi dedi ki...

melonum, o asitli kakalar ve bitli tüylerden kurtar bizi lütfen! amazon.com dan senin için bir astronot kıyafeti sipariş edeceğim. böylece çatı arasına ve çatıya en hijyenik koşullarla çıkabilirsin :)) :*

dnz sana demio o, çözüm sorduğu insanlara dio.. sanirim :) şaka bi yana şu kuşlar gitsin de bi kutlama yapalım (aslında tamamen gideceklerine inandığımı söyleyemem!)

defne teşekkürler! :)) çok içten ve çok hızlı bi çizim oldu. çünkü çok sinirlenmiştim!!! :o)

kiki! teşekkür ederim :D

aurumcum tam gününde, tam yerindesin! sende bu enerji varken bi çatıya doğru lazer ışınlı bakış atsan tüm kuşlar arkalarına bakmadan kaçarlar!! :D

Adsız dedi ki...

sizin kuşlar da keşke bu kadar renkli ve sevimli olsalarmış :) ve kaka yapmayan cinsten :)) ee gidiyolarsa gözünüz aydın valla.

bembi dedi ki...

gideceklerini umuyoruz daphne :) çeşitli aletlerle bu haftasonu çatıya çıkılacak inşallah!

Adsız dedi ki...

cok guzeller yav operim gobislerinden