2.03.2007

Neden neden? -kafayi yedim-

15 yorum:

elifbb dedi ki...

boş iş yapmanın keyfi diyorum ben buna... yani belki on dakikada toparlayacağım ve unutacağım iş masamda bana melül melül bakarken, blogla uğraşmak veya en lüzumsuz işleri kurcalamak daha eğlenceli geliyor. iyidir iyidir :)))

MorKoyun dedi ki...

ben okuyorum, parmak kaldirmak istedim:) yorum konusunda biraz cekingenim ama o da gecer zamanla:) cizimler de yazimla da cok guzel ailecek seviyoruz;)

yasemin dedi ki...

ben 1-2 gün önce keşfettim burayı. sevdim. ben de okuyorum :)

yasemin dedi ki...

bi de arkadaşıma linkini göndermiştim, onu söylemeyi unutmuşum.

elma dedi ki...

Sabirsizsin da ondan:)

Adsız dedi ki...

Çizimlerin,duygularını ifade edişin çok cici.Ama öyle göze sokar gibi ya da yapay değil.Ben sevdim tarzını.Bence güzel bir blog,devam etmeli,az yorum geldi,çok yorum geldi konusunu da hiç kafana takmamalısın.
Takip ediyoruz biz seni :)

esinperisi

Defne dedi ki...

Evet biraz sabir :). Sonra sikayet etme ama yetisemiyorum yorumlara diye! :P

bembi dedi ki...

çok utandım çok! ne kadar sabırsız biriymişim! :((( ne kadar çok ve iyi kalpli güzel arkadaşım olmuş burda!! çok mutlu oldum ama hala daha utaniyorum! :[ ama içimden geldiği gibi çiziyorum ne yapayim, tek seferde, fazla üstelemeden.. içimden de bu geliyordu, öylece çiziverdim işte..

elif, haklısın aslında. iş çok olunca zaten işten başka bişi yapamıyoruz. ama işleri biraz yayma şansımız varsa da bunlarla uğraşmak fena olmuyor aslında! :)

sevgili morkoyun, niye çekiniyorsun, bak ben bu kadar açık çizip kendimi maymuna çevirmişim.. çok teşekkür ederim! biz de ailecek herakşam sizi izliyoruz :o)

yasemin, ne kadar incesin :) bloguna bayildim. oğlunun fotoğrafları çok güzel! çok da şeker ve komik!! maşşallah!! :D

elma..elma.. haklisin. bu kadar net özetlenebilir bu durumum! sabirsizim!! ama neyapayim sensei! suçlu sensin ;D

esinperisi kafama takmiyim di mi.. ama paylaşmak ve yeni arkadaşlar edinmek gibisi yok! beğenilmek takdir edilmek değil beklediğim ama insan bilmek istiyor, acaba buçizimde insanlar ne buluyor, ne düşünüyor diye! ben çizimlerini sürekli takip ediyorum :) melon ve ben severek izliyoruz! saygilar! :-D

defne, o kadar olur mu dersin :) yetisemeyecegim kadar! ozaman sanirim işi gücü birakip blogla ugrasirim. zaten bir süredir neredeyse öyle oldu! aman yok yok o kadar da olmasin :D bu arada pancakei denedim çok güzel olduu :)

Sanem dedi ki...

Cok guzel cizimler bunlar, bayildim. Ben cizerleri cok seviyorum zaten ;) Hergun morkoyunun bloguna bakisim da ondandir, simdi burayi da kesfettim, iyi oldu.
Sevgiler

aurum dedi ki...

bembiiiiii...ben de burdayim, hergun seni takip ediyorum, keyif aliyorum...devam devam devam.....:))sevgiler kucak kucak

bembi dedi ki...

sanem merhaba :) gelmene sevindim, biz de kanaviçeleri seviyoruz :) herzaman bekleriz ;)

aurumcum ah sen olmasan ben naparim ;) cumartesi onlinemışsın kaçırdım :/

Adsız dedi ki...

takip ediyorum, okuyorum, çizimlere bakıyorum, bazen kendimi görüyorum, "feyz" alıyorum, mutlu oluyorum, enerjine hayran kalıyorum...
dupduru, içten, sade, eğlenceli, duyarlı, zevkli...

devam devam

bembi dedi ki...

sevgili zembunia :) çok zarifsin, çok içten çok tatlısın! sana diyecek bişi bulamam :o) çok teşekkür ederim :]

etipuf dedi ki...

siteni çok beendim.bende senin arkadfasınım okuyucunum:))kabul ederesen

bembi dedi ki...

butejoy hoşgeldin! tabii ki :) çok memnun oldum! bu kadar eski postu nerden buldun :)) görüşmek üzere!