6.03.2007

Uyku

Sanırım ortaokuldan beri bunu çizerim. Neredeyse tüm kitaplarda, test kağıtlarında ve defterlere bu çizim vardır. Sonra toplantı notlarında, işyerimdeki defterlerimde. Şimdi blogumda. Tek fark renkli olması. Bir de pixel tabanlı olması tabii.. Kalemin ve kağıdın güzelliği tabletlerde yok. Battaniye çook eski çok çok sevdiğim battaniyem.. Annem ve ablam hatırlayacaktır :) hey gidi Mersin hey.. İçses diyor ki: Bühü bühü bühühüühü..

Ve evet, ağızdan akan bir damla. İğrenç olabilir ama kendinden geçmiş derin uykunun sembolü :)

2 yorum:

Deniz dedi ki...

biri kahve sarı turuncu da öbür battaniye ne renkti? ve de nerede diğeri. niye değerlerimize sahip çıkmıyoruz? yaşlanınca dizimize örterdik.

a, bir kere de bunların birini bükmüş rulo yapmıştık, yatakta yatan çocuk izlenimi vermek sureti ile. sonra anne geldi "kalk" "hadi kaaaalk" vs. derken açtı yorganı, içinde battaniye... biz eğlendik anne eğlenmedi. "kalkın" dedi. ühühüü...

bembi dedi ki...

diğeri de koyukahve sarı renklerindeydi. vallahi belki de şimdi çeşmededirler. yaşlanınca küresel ısınmadan dolayi mini eteklerle gezicez :S biyyy..

bak ben onu hatirlamıyoruum! aslında biçok şeyi hatırlamıyorum! yatağın altına sakladığımız çaylıkekler, uyumadan önce benim için defalarca şarkısöylemen, odamızın küçük kare balkonu ve arkataraftaki amazon ormanına benzeyen bahçe (bkz. küçüktüm ufacıktım)

keşke balık hafızalı olmasaydım :( neyse ki ablam var :oD