3.03.2007

Yağmur Yogası

Dualarım kabul oldu! Kışın sadece 3 kez kar gördükten sonra umutlarımı yitirmek üzereydim ama bugün şakır şakır bahar yağmuru yağıyor Ankara'da! Lalalalalaaaay! :D



















not: bu çizimin yapımı sırasında tüyü için hiçbir hayvana zarar verilmemiştir. :P

7 yorum:

Defne dedi ki...

Ayni duygular icindeyiz, aynen ben de laay lay laayy seklinde odanin penceresinden yagmura sarki soyledim. Temizlendi ortalik ve de su kaynaklari azicik da olsa artirdi rezervini bu sayede. Ne mutlu!!!

Deniz dedi ki...

yağmur barajların üstündeki bulutlardan da yağmur yağmış olmasını umuyoruz :)

aurum dedi ki...

burasi da yagmurlu...burasi neresi..mmm tarif edeyim...yok tarif etmeyeyim, havamiz kacmasin..ankara´yi aslinda cok sevdiimi farkettiim,ecnebi bi yer iste...:) sevinci paylastim, sevgiler

aurum dedi ki...

bi de bi de, birkac gun sonra kapilabilecegin "beni neden okumuyolar" muhtemel ruh halini goz onune alarak bir daha yazasim geldi:
seni takip etmek cidden guzel...suanda otel lobisinde cevrede bulunan tek internete sahip yuce bilgisayari tekelime aldim; neden ?sevgilimle konusmak icin mi..hayir! online olan hicbir arkadasim yok :) ama keyifle ve zevkle senin blogunu okuyorum...goren bayiliyor..cok yetenek, cok renk, cok sahane..:)cok cok bisi bisi :)

bembi dedi ki...

defne keşke takip eden günlerde de yağsa, yetinemedim ben. bugün hava günlük güneşlik oldu :/

dnz, yağmıştır, yağmışsa eğer yarımgünlük su ihtiyacımız dolmuştur.. ne de olsa çoğu boşa harcanıyor..

aurum, kötümserlik yakışmıyor, sen avrupanın bi köşesindesin, diğer köşelerine yakınsın, kafanı da dinliyorsun işte fena mı :) yağmura söyle, bu tarafa doğru gelsin!
çok teşekkür ederim :) okuduğunu biliyorum zaten :D kendi blogunda daha sık yaz diye başının etini yemekten yoruldum artıkkk! ;)

BeYHaN dedi ki...

çok şahane çiziyorsunuz kıskanılıyorsunuz acaba bir gün beni de çizer misiniz ya da bana da çizer misiniz ikisi de olur sevgiler

bembi dedi ki...

teşekkürler beyhan ve hoşgeldin :) tabii ki çizerim neden olmasın :o)