30.04.2007

Kuşlar!

Sözüm size;

3 yorum:

Deniz dedi ki...

hee, kuşlar da çok korktu :) olsa olsa daha yakına çekmiş oldun :* ama hani melon çatıya cıkacak, uzay adamı kostümü giyecekti, temizleyecekti? neyse sana Yaşar Kemal'in Kuşlar da Gitti romanını hediye ediyorum :)

munevver dedi ki...

Bengi,günaydın!Benim de sardunyalarımın filiz ve tomurcuklarını yiyiyorlardı güvercin ve kargalar.Birisinin önerdiği şey çok işe yaradı.Artık balkona uğramıyorlar.Defne'ye de yazmıştım.Büyükçe bir seramik kuşu çiçeklere yakın bir yere koyuyorsun.Onu gören kuşlar gelmiyorlar.Bir dene istersen.
Sevgiyle,Nane Limon

bembi dedi ki...

:) korkmadılar mı? antenlerim var ama :D melon uzay kıyafeti bulamadı o yüzden kaldı :) ama usta gelecek biriki gün içinde (güyya) romanı okumadım ben, utandım! :/

münevver günaydın! güvercin ve sakalar benim sardunyalarımı da yediler!! defneyle yazıştık ama senin yorumunu atlamışım demek ki. çuha çiçeklerimin içinde rüzgar gülü vardı, rahatsız olmadılar. bir de söylediğin yöntemi deneyeyim! bu kadar salak mı bu kuşlar gerçekten de! acil kuş bulmam veya çamurdan yapmam gerek! :)) çok çok teşekkür ederim! :))