10.04.2007

Sabah sabah

Erken saatte cilveli şakırdamalarına başlıyorlar. Oluklarda takır tukur geziniyorlar. Saati kurmaya gerek yok, onlar uyandırıyorlar. Sitede en çok güneş alan ev bizimkiymiş. Neredeyse başka hiçbir çatıda kuş yok. Bizimkinde 3 tür birden yaşıyor..

13 yorum:

Deniz dedi ki...

haaaaaaahahahahahahaha.. orası (buraya semt adı yazalım) kuş cenneti :) evinizi milli park yapacaklar :)))

bembi dedi ki...

böhühüüh böhüühühüh böhüüüü
gülme komşuna gelir başına dnz (aman Allah korusun!!!) :)))

kurunane dedi ki...

beterin beteri var. benim oturduğum evlerin birinde tam kapımızın üstüne yarasalar yuva yapmıştı. kapı girişimiz yarasa pisliğinden geçilmiyordu. hava kararacağı an içeriye girmeye korkuyordum, onların tam uçmaya başladıkları saat çünkü. ordan taşındık ama bizden sonrakiler naaptı bilmiyorum?

bembi dedi ki...

ay kurunane yazdıklarını okurken gözlerim kocaman açıldı!!! aman diyim bi de yarasa gelirse eve girişlerde bilet keserim artık iyice hayvanat bahçesi olur! :)

aurum dedi ki...

ben geeeeldiiiim..Allaaaam ne kadar çok şey kaçırmışım hiçbirisinden geri kalmamam lazım....
...
o obezimsi kuş senin çatıda mı bembim? hemen geliyorum ne de olsa artık sana daha yakınım ;) sapanımı aliiim geliiim de kaç bucakmış saydıralım kerataya ......:)

bembi dedi ki...

hoşgeldin auruuumm! geçenleri boşver, geçti gitti o postlar ;) sen yenilerle burda ol!

o obez kuş, kuşların bütününü temsil ediyor! ;) sapanlınla onu altedersen hepsinden kurtulmuş oluruuuzz!!!

Adsız dedi ki...

Sizin oradaki kuşlar ne bela şeyler yahu.Bizim buradakiler güzel güzel cıvıldamaktan öteye geçmiyorlar.
Ama şimdi hatırladım da Eskişehirde öğrenciyken kumrular vardı.Balkon silme kuş pisliği olur bir de gurul gurul sesler çıkarırlardı.Bak o zamanlar da ben ifrittim onlara :)

armağan

Selen dedi ki...

Çizimler harika. Sayfanıza Defneden ulaştım. Artık hep buralardayım :)
Sevgiler

bembi dedi ki...

armağancım çeken bilir :) sen de çekmişsin ama neyse ki şimdi sadece cıvıldamalarını duyuyorsun! ne güzel :D

selen, hoşgeldin, teşekkür ederim :) herzaman beklerim!

BeYHaN dedi ki...

ben besliyorum benim evin etrafındakileri onlar da arabamın üstüne asitli hediyeler bırakıyorlar karşılık olarak. bu ne yaman çelişki anne. üstelik dış yıkama 6 YTL. bahşiş de vermesen olmuyor.

elma dedi ki...

:):) hehee bol bereket bol sans:) yani derdin dermansiz Bengicigim, kuslari seikayet edebilecegin bir merci bilmiyorum, duymadim ben:)

bembi dedi ki...

beyhan ya sen arabayi niye yıkatıyorsun şekerim! bak susuz kalacaz zaten. al bi kova su, yıkayı ver :) hem spor hem ekonomi! 6 ytl+bahşiş parasıyla da bişiler alırsın ;)

bembi dedi ki...

elmacim her kakaya bir bilet alsam ev ekonomisinden sınıfta kalırdım heralde :) ama dün dnz sağolsun harika bi yer buldu! gelip kuşlara zarar vermeden bişiler yapiolarmış (uzun hikaye) kuşlar da rahatsız olup gidiyorlarmış! :D