23.05.2007

Bu blog sahibi kafayı yemiştir

Blog sahibi bloglarını kapatsın diyenler 3548'e EVET, kapatmasın diyenler HAYIR diye sms atsınlar. Her oy, 54 SMS veya 148 kontöre karşılık gelmektedir. Oylamaya Turkcell, Avea, Vodafone ve diğer hiçbir GMS operatörü katılamaz.

32 yorum:

begumgum dedi ki...

aman da benim arkadasimin morali mi bozulmus! blog sahibini operim ben! ne demek kapatmak,bizi mutsuz mu etmek istiyorsun.arkadasim olman bir yana,HER gun senin blogunu okumadan gunumu geciremiyorum ki ben! harika ciziyorsun,super yaziyorsun ve cok tatli insanlardan yorum aliyorsun.ben butun bloglarini herseyiyle cok seviyorum.seni de tabii :) "kapatma sacmalama" eylemi baslatmak istiyorum blog okurlari ile..haydi ayaklanin!

bembi dedi ki...

delisin sen begüm! asıl sen olmasan ben HERgün ne yapardım! canım benim :)) herzaman sesimi duymadan beni görmeden hiçbirşey anlatmadan şıp diye halimden anlayan insansın :)

m.ozan.hazer dedi ki...

kapatma saçmalama +1
:)

Defne dedi ki...

Ne oluyoruz yahu, ne kapatması, ne kafayı yemesi?!! Burada dosyalar, müvekkiller arasında kafayı yemesi gereken ben varken...:)) Vergi dairesinde de çıldırdım zaten, yok öyle kaçmak.

Begüm'ün "kapatma-saçmalama-" eylemine sonsuz destek veriyorum. Sakın, yoksa fena olur (tehdit suçtur ama evet bu bir tehdittir :)))

bembi dedi ki...

moralim düzeldi hemencecik. güleryüzlü oylar geldi çünkü :) size 54 smse maloldu, ne diyeceğimi bilemedim :)

ozan çok saol! :))

defne komiksin sen!! hoşgeldin tekrar ve dişin için geçmiş olsun demeyi unutmuşum! beni tehdit ettin elimde belge var!

ama yenmiş kafa nasıl geri gelir?

Adsız dedi ki...

Her blogunu zevkle okurken BegümGüm'e tam destek veriyorum ben de;)
T.

aurum dedi ki...

"KAPATMA SAÇMALAMA" !!!!
yenmiş kafa bir süre nadasa bırakılır..o boynunun üzerinde ruhuna 1000 ton basınç uygularken,o yokmuş gibi davranılır...bir süre inat edilir, dış ses ve içseslere kulak tıkanır...dinsizin hakkından imansız gelir zihniyetiyle alt edilir...barışılır..günlük aktivitelere ve bloga kaldığı yerden devam edilir...hiçbir şey kaçmamaktadır biraz savsaklayınca dünya kafaya çökmemektedir...saygılar sevgiler...
tribünler bastırın........

ipek dedi ki...

HAAYYIIIIRRRRR!!!
Lütfen kapatma.
N'oluyor yaa, daha yeni bıraktığın mesajı okuyup, resmi de Mimi ye göstermiştim.
"Biz bu Bembi ablaya gitmiş miydik?" diye sordu, "hayır " dedim.
"E hadi gidelim o zaman" dedi. Tam düşündüm ki, biz bu bloglar sayesinde ne kadar güzel insanlar tanıyoruz.
Nereye gidiyor muşsun sen!!
hepimiz buradayız, öpüyorum
İpek

SHOPKOLIK dedi ki...

sen bi denede gorelim bakalim. kapatacakmismismismis...sabaha nasil basliycam ben sonra burda gurbet ellerde...? hesap ver! :)

bembi dedi ki...

çok teşekkür ederim T. :)

aurum sanki bilirmiş gibi yazmışsın. ben "kendimi nadasa bıraktım" derim bazen. hatta iş yerinde birisi sormuştu "neyin var, durgunsun" diye.. nadasa bıraktım kendimi diyince "hönk" olmuştu :) izah etmem gerekmişti ne kadar şapşal, duygusal bir insan olduğumu. dünyanın kafamıza çökmesi konusunda da haklısın...

ah ipekcim! yorumunu okuyunca yanaklarım kızardı :( çok utandım!! çizimlerimin mimi'nin ilgisini çekmesine çok memnun oldum inan ki! ne zaman isterseniz gelin :) zevkle ağırlarım sizi! çok teşekkür ederim gerçekten!!

shopkolik arkadaşım :) bana gurbet diyerek duygu sömürüsü yapma bakiym! zaten bunalımdayım, yere karpuz çekirdeği düştü diye bile ağlayabilirim, böyle şapşal oldum..

herkese çok teşekkür ederim, ne güzel böyle tepkiler almak.. ne şanslıymışım meğerse!

Adsız dedi ki...

eh ben de 2 haftadır (daha mı çok oldu yoksa?)blogunu zevkle ve keyifle okuyan bir şahıs olarak yorum yapmadan duramayacağım.
öncelikle nerden çıktı bu kapatma lafı allah allaaaahhh!
sonra bizim günahımız neeee??
sonraaaaa kapatınca mutlu olacak mısın??haaaaa-yıııırrr...
eee?
sen zaten kapatmazsın da yine de dememiş olmayalım:
KAPATMA-SAÇMALAMA:)

Adsız dedi ki...

yuuh bana!
sana ilk attığım tebrik mailine baktım da inananamadım
taaa 5 martta göndermişim
yani martın başından beri okuyorum hergün mutlaka
ne 2 haftasından bahsediyorum ben?
bak düşün işte
seninle zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile:)

Adsız dedi ki...

Biraz çirkefleşerek diyorum ki Bengi'ciğim -affına sığınarak- "beni Ankara'ya getirtme" Ne demek blog sahibi bloğunu kapatsın mı? Kapatmasın tabi!! Hem de sakın!! Naparım ben hergün ya? :(
Sakın Bengi'ciğim yaa, lütfeennn!!

Adsız dedi ki...

Unutmadan..
KAPATMA-SAÇMALAMA!!

Deniz dedi ki...

kaapat kaapat kaaapat :)
binanın tepesinde intihar etmek isteyen adama derler ya atla atla diye...

kapatma tabii, istiyorsan sana biraz izin verelim, 1 hafta post ekleme, ama bizi de bırakma :*

yani beni zaten bırakmazsın da, ben toplum adına konusmus olayım :) seni seviyoruz

Yıldız dedi ki...

Beeeembiii Blogu Kapama
Beeeembiiii Blogu Kapama
....

Daha yeni buldum seni ve çok beğendim. Sıcacık içten ve çoook yetenekli...

Sevgiler,

daphnevega dedi ki...

Aaaaa hayırrr! Nedenmiş, olmaz öyle şey!:)

Sweety dedi ki...

3548 HAYIR HAYIR HAYIIIIIIIIIRRR
ama kapanirsa cok uzulurum ben neden kapanacakki yaaaa:(((( hani ben senin robotlarinin oyuncaklarini yapacaktimmm yaaaaaaaaa 3548 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR

kurunane dedi ki...

bembi bu bir şaka mı? bak 1 nisan geçeli çok oldu. lütfen böyle birşey yapma...
yoooluuuuuğ

begümgümü destekliyorum ''KAPATMA,SAÇMALAMA''
SENİ SEVİYORUZ.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Kapatma sacmalamaaaaaa
Bak o kadar geldik, okuduk, yorum bıraktık Üzerinde hiç mi hakkımız yok hım söyle bakalım Bembi. Hem ben sana daha saç modeli soracağım düğün için. Bir yere gidemezsin.

Adsız dedi ki...

Bembi neyin var :( :((

bembi dedi ki...

herkese çok güzel mesajları için çooooook teşekkür ederim! hiç içimden gelmedi birşeyler yazmak, çizmek, yayınlamak. hala da gelmiyor. blog olayı taa en baştaki gibi çok uzak geldi birden bire bana. son günlerde yaşanan şeylerden olsa gerek..

hiç bu sayıda msj almamıştım daha önce! anladım ki bir sürü güzel insan varmış buraya gelen, bu birsürü güzel insan beni düşünüp vakit ayırmış, birşeyler yazmış. çok teşekkür ederim çoooook! hem utandım hem çok mutlu oldum. dipteki ruhhaliyle bembiyi paylaştığınız için teşekkür ederim :) sizin modunuz düştüğünde bakalım ben böyle motive mesajlar yazmayı becerebilecekmiyim!

böyle de basın açıklaması gibi oldu kusura bakmayın ama herkese zaten tek tek bunları söylemek isterdim :) o yüzden herkese birden içimden geldiği gibi yazıverdim.. :)

Sweety dedi ki...

ay bembisim basin aciklamasindan bu gecici bir durum gibi bir mesaj aldim. umarim dogru sinyaldir:) kapatma niye kapatacaksinki yazma sen bir sure canin isteyene kadar:) Bizyazalim bu surede sana. Sehir insanin depresif hali ne yaparsin bembisim. Hepimiz biraz manik depresif olmadikmi. Depresifken biz seni idare ediveririz. Manik hale gelince sen baslarsin yine cici cici mini mini kuslar ciziktirmeye:))) optum Bembisim

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

bembicim ya ,bir hevesle oturdum PC nin başına ve şaka gibi kapatmak falan ...
bende çok yorgunum ,ruhsuzum,ööle oluyo insan, ne biçim dünya da yaşıyoruz ,boncuk almak için çok gittiğim ,arşınldığım sokaklar da bana değil ama başkalarına isabet etti binlere bölünmüş bomba pıtırakları,biz yırttık...ama yırtamadı o mavi gözlü kız ...
...............................
seni seven çok ,bir sürü ,daha yorum yazmayan da vardır eminim...
sakın kapatma ne olur...

Adsız dedi ki...

Bengiciğim, lütfen.. Bi'ses et..
Biz burdayız.. Bırakma..

bembi dedi ki...

evet geçici bir duruma dönüştü sweetycim. bu kadar msj alınca utandım resmen. çok teşekkür ederim :))

periliköşkcüm aynı duyguları paylaşıyoruz...

biluncum burdayım, ortak bir cevap yazmıştım arada karıştı sanıyorum. canım çok saol! burdayım artık kapatamam bu kadar msjdan sonra!

Adsız dedi ki...

Bembi'ciğim görmemişim ben o telaşla ortak cevabı, kusura bakma.
Neyse geçici bir durummuş ya, gitmeyeceksin ya en güzeli bu işte..
Seni çok seviyoruz.. Öptüm çok çok!!

dory dedi ki...

hem sakın kapatma (lütfen), hem de günlük çiziktirmeleri buraya koymaya devam et lütfen. her gün merakla gelip bakıyorum, bulamayınca kös kös dönüyorum ben de. ayrıca akşamları oturup, elime defter kalem alıp çiziktirmeye başladım tam, beni heveslendiren çizimlerinden mahrum etmenin hiç sırası değil. hatta kendime doğumgünü hediyesi vacum tablet alıcam, kırkından sonra çizer olucam...
sevgiler

bembi dedi ki...

aşkolsun bilun, neden kusura bakma dedin? çok teşekkür ederim, önemsediğin için çok çok sağol! tüm içtenliğini görebiliyorum burdan :))

dory, çiz tabi, tablet de al. ama en güzeli kalem kağıt bence. kendimi zorlayıp birşeyler çizeyim istedim. ne çizeyim derken kalem böceği çıktı. sanırım senin yorumunu okuduktan sonra çizdiğim için böyle oldu. kurşun kalem gibisi yoktur :) ve çok teşekkür ederim güzel sözlerine..

Adsız dedi ki...

Bahar yorgunluğu derlerdi inanmazdım, bende geçtim o sureçten, demek ki sıra sendeymiş:) Yuppiii iyi olmana sevindim:)

Adsız dedi ki...

60 ının üzerinde bir anneyi yazılarından ve harika çizimlerinden yoksun bırakmaya hakkın yok sanırım :( Devamlı takipcinim, bırakmanı istemiyorum, bir de senin için Tandoğan mitingi yaptırma bize:))))
Seni çok öpüyorum.
PS: Ben acemi aşcı'nın annesiyim

bembi dedi ki...

bu pek bahar yorgunluğu değil pembeli ama seninkinin de geçmesine sevindim!! :))

Noni çok çok tatlısınız!! acemi olmayan aşçı kızınız ve tatlı torununuz size çekmiş demek ki!! 60nın üzerinde olmanın, 20sinde olmaktan bir farkı olmadığını ispat ediyorsunuz! Gerçekten harika moral veriyorsunuz! Kocaman sevgiler!! :))