21.05.2007

Bugün bir tuhafım...

Al sana bir "bu ne ya?" daha...

8 yorum:

aurum dedi ki...

arkadaşı olmayan yannız bir kedi..onu oyunlarına almamışlar bi de müsamere kıyafeti giymiş garibim, iyice dışlamışlardır...pek mahsun..hüzünlü kedi bu...ay duygusallaştım...

bembi dedi ki...

belki de akşamüstü hayallere dalmış bir kedidir :) belki içten içe çok mutludur kimbilir :)) ay kıyamam sana aurumcum :))

aurum dedi ki...

ay aslında bende mutsuz sayılmam ama nedense bööle mrr mrr şevkat yapasım geldi bu sevimli şeye....içim cısladı..havamdayım anlaşılan ;)eline sağlık... bi de senin beğenmediğin çizimlerin varya bence birçok şey hissettirebiliyor izleyicilerine..herkes kendi hikayesini uyduruyor ne güsel dimi ama:)

bembi dedi ki...

mrr mrr havasında olman ne güzel :)) çizime karşı da olsa :) umarım dediğin gibi oluyordur aurumcum! bazen bazı arkadaşlar farklı şeyler bulabiliyor, yüzleri gülebiliyor, o zaman çok mutlu oluyorum! :)) çünkü ben bu blogda sadece bişiyler karalıyor, takılıyorum :) öyle oluyorsa ne mutlu bana!

Sweety dedi ki...

ayyy bayildim buna bence bu okuma bayraminda kedi kostumu giymis mini mini bir cocuk ama oyle gosteri falan sarmamis onu kediyle butunlesip hoooopp kosarak sicrayarak uzaklasip herseyden bir duvardan sehri seyredalmis :) miiiyaaaoouuvvvv

bembi dedi ki...

ay sweety ne tatlısın ya! belçikaya gelip yanaklarından sıkmak istiyorum!! :)))

begumgum dedi ki...

televizyon izlerken yanlislikla tv'yi yutan kedi :)

bembi dedi ki...

hahahahah!! evet begümgümüm!! gerçekten de sanırım öyle oldu!! :D