31.05.2007

Daldaki kuş

Burdan tüm kuşlara çağrıda bulunmak isterim. Kuşlar dallara yuva yapsınlar. Çatılara, çatı aralarına, oluklara girmesinler! Kakalarını ve tüylerini başımıza atmasınlar!

9 yorum:

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

:)))))))))))
Bir de arabalarımıza lütfen...

Sweety dedi ki...

hehehehehe ben sokaktaki kuslar icin bir yuva birde mamalar aldim en kisa zamanda bloga koymak istiyorum. O yuvayi kuslara bembinin bir hediyesi olarak suncam bembis. Birdekakanizi lutfen evinize yapin diye kagit asacam evlerine:))

SHOPKOLIK dedi ki...

bisey diycem...bu kuslar o kadarda kus beyinli degildir belki. agac varmiki agaca yuva yapsinlar. ankarayi bilmem...ne dersin?

bembi dedi ki...

haklısın burçin! evet evet arabalarımıza da yapmasınlar!! :))))

sweetycim delisin sen! :)) ben de kağıt assam anlarlar mı acaba! çok merak ettim o mamaları ve evi!! :)))

shopkolik ben mi kuşbeyinliyim yani :) evin etrafı dahil yaklaşık 20km çapında heryer ağaç, park, bahçe. hem de çeşit çeşit!Ankara da en yeşil şehir seçilmişti bir ara. bu sabah yine kafamıza kaka attılar! :(

Adsız dedi ki...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Defne dedi ki...

Kih kih, dun nasil atmistik kuslarin arkasindan. Ben de yine dokundurdum guvercinlere bugunku yazimda. Bengicigim, hadi birlikte kuslar icin: "Imdaaaaaaat!"

Operim :).

bembi dedi ki...

rodrigo, could you please write your comments in english or german?

sanırım bu arkadaş sanal reklam falan ama biz yine de edepli bir cevap yazalım di mi..

defnecim evet ya "imdaaaaaaaaaaaaaaaaat!!" hiç mi taşınıp gitmez bu güvercinler :))

Adsız dedi ki...

YA SÜPER SENİN ÇİZİMLERİN BEMBİ BANA BANNER YAPSANA :)) VALLA KOYARIM HEMEN BLOGUMA. BENDE HER HAFTA YENİ BİŞİCİK KOYUYORUM BANNER AMA SENİNKİLER SÜPER.

bembi dedi ki...

çok teşekkür ederim edacım! banner konusunu konuşuruz :) en son matruşkaları gördüm, pek şekerdiler :)