3.05.2007

Elektronik Tartı

Bugün gittim, elektronik tartı aldım. Üzerine çıkıp duruma baktım. Hem para verdim hem de moralim bozuldu. Şimdi içimden, yarım saatte bir üzerine çıkıp bir değişiklik var mı diye kontrol etmek geliyor!

6 yorum:

daphnevega dedi ki...

Ama bak şöyle iyi bir tarafı var elektronik tartının : Mesela 52.6 çıkıyor oooh ben orda 52yi gördüm ya tamam küsürat hiç önemli değil, ama normal tartıda 53'e çok yakın durduğu için güzel değil. Aman Allahım baştan okuyunca ne garip bir comment olmuş bu!:)

bembi dedi ki...

hehe yok ya gayet açık bi comment olmuş ayşecim :)) haklısın! ama "aman tanrım! bir gün içerisinde 400gr vermişim!" gibi yanılmalara da sebep olabiliyor :) ya da kaç gr yemek yediğini öğrenebiliyorsun! takıntı olacak bu iş bende :)

Deniz dedi ki...

evet elektronik olunca insan banyodan sonra sacını kurutmadan once ve kuruttuktan sonra saclarındaki su miktarını, yemekten once ve sonra tartılarak yediğinin miktarını (daha da uzar da iğrencleşmeyeyim) öğrenme imkanı buluyor. takıntı değil benimki, tik oldu :) bir de kot pantolonlu ve pantolonsuz tartılmanızı öneririm. 3 saniyede 700 gr vermenin en kolay yolu :))

bembi dedi ki...

aaa kot pantalon o kadar farkediyor mu dnz :)) vallahi hem iyi hem kötü bişey bu elektronik tartı! ama pişman değilim! yarım saatte bir üzerindeyim :)))

aurum dedi ki...

ehehehe yarım saatte bir çıkarsan 2.sini almak durumunda kalırsın..keza anneciğim şuan 3.elenktronik tartısını aldı bir zamanlar evde 4 kızdık (annemcimle belaber) her türlü testi yaptık o tartının üzerinde,kaç gr azalmış artmış die..ee ööle olunca çok dayanmıyo meret..bozulunca devasa kg farkı oluyo enaz 3-4 kg eksik gösteriyo bozuk kullanmak isteyene duyrulur :)güle güle kullan hevesin geçince önerim haftada bir kere aç karna tartılman ,
mucks

bembi dedi ki...

aaa gerçekten mi aurumcum! ama haftada bir çok az! ne bu ya, haftada bir tatlı yemek gibi, diyet gibiii! :)) eksik göstersin ayol nolcak, önemli olan kilo diil rahat ve mutlu olmak :P