7.05.2007

Kara Tahta (1)

Evde yaptığım bir kara tahtamız var. Yanında renk renk tebeşirlerimiz duruyor. Merdiven başında duruyor, geçerken çiziveriyoruz. Öylesine çizilmiş olsa da insan silerke kıyamıyor. Bundan sonra fotoğrafını çekip yayınlayayım diyorum. Güzel kediyi ve balığı Melon çizdi. Balığın altındaki dere akan köyü Daphne çizdi. Geri kalanları da ben çiziktirdim;

7 yorum:

elifbb dedi ki...

odaya beyaz tahta koyarken bir hata yaptığımızı hissetmeliymişim. pek beğendik pek sevdik, biz de kara tahta istiyoruz adeta :))

bembi dedi ki...

alemsin elifcim!! buna "akla karayı seçekmek" diyebilir miyiz :P :))

Adsız dedi ki...

kara tahtayı görünce aklıma bir arkadaşımın mutfağı geldi. Bütün mutfağı kara tahta gibi boyamışlar (camları büyük olduğu için karanlık değil ama) ve evlerine gelen bütün arkadaşları beyaz tebeşirlerle birşeyler yazmış çizmiş. Çok güzel görünüyordu. Keşke fotoğrafını çekseydim :(

bembi dedi ki...

çılgın arkadaşların varmış zembuniacim! :)) süper fikrimiş! fakat bizim minik tahtamızda bile o kadar tebeşir tozu çıkıyor ki! öyle bir mutfak istemezdim sanki :))

Ela dedi ki...

Ben de mutfağımda kara tahta istiyorum! Aslında ilk düşündüğüm duvarı kara tahta gibi boyamaktı ama boyayı nereden bulabileceğimi bilemiyorum :( Hazır tahta olarak da sadece beyaz tahtalardan bulabildim malesef... Kara tahtayı nereden aldın, veya duvar için boya nerede bulunur biliyor musun :)))

bembi dedi ki...

merhaba ela. duraliti siyah akrilik boya ile boyayarak kolayca kara tahta elde edebilirsin :)

Ela dedi ki...

süper! çok teşekkürler :D