22.05.2007

Söyleyecek fazla birşey yok. Yaşadığım şehirde, sevdiğim bir yerde bir patlama oldu. Nerde olduğunun da pek önemi yok aslında. Bugün masum insanlar öldü, yaralandı, birileri onlara yardım etmeye çalıştı, çaresiz kaldı. Ölenlerin ailelerine sabır diliyorum. Umarım bu işin içinde ve yakınında olan herkes en ağır şekilde cezasını çekecektir.. Bu cezanın hem yasalarla hem de kendi vicdanlarında gerçekleşmesini diliyorum..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Hepimiz için çok büyük bir üzüntü.Yaralılara acil şifalar,ölenlerin yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz.Söyleyecek bir şey bulamıyorum.Buna yürek dayanmaz!:(

Deniz dedi ki...

ben olayı 1. TBMM binası karşısında olması açısından değerlendiriyorum ve ülkemizi gasp ettikleri diğer ülkelerle karıştıran malum ülkerelere "garibanları öldürerek, bizi korkutacağınızı, ülkemizi böleceğinizi sanmayın, biz başaka ülkere benzemeyiz" diyorum. O durakta bekleyen bir tek insanın, o çarşıda ekmek kazanan hiçbir esnafın günahı yoktu... Çok üzgünüz hepimiz.

teyzenteyfik dedi ki...

:(

Adsız dedi ki...

:( Niye tüm bunlar? Nasıl geldik bu hale?
:(
:(
:(
:(
:(
.
.
.

bembi dedi ki...

"Amin" diyorum Armağancım. çok acı çok!!

dnz gerçekten de birinci meclisimizin karşısında! ben bunu hiç düşünmemiştim..hiç birinin günahı yoktu. Yakınlarına sabır diliyorum herkesin! Bizi çok üzüyorlar çook! Ama korkutamazlar! Biz burda yaşıyoruz!

teyzenteyfik ve bilun, çok üzücü.. devamı gelebilir diye uyarmış Büüykanıt. İnanamıyorum.. Artık kurtulalım bu terör pisliğinden!

begumgum dedi ki...

cok uzuldum,soyleyecek fazla birsey yok aslinda.hepimize cok gecmis olsun.

Defne dedi ki...

Kendi memleketimizde, yarınımızın hayalini kurma lüksümüz(!) bile yok bizim. Aslında bırakın yarının hayalini, bir adım sonrası bile bu kadar mı ürkütücü bir belirsizlik içinde olabilir?!! Koltuk sevdalarının ve daha pek çok kabul edilemez duyarsızlıkların getirisi olan sahipsizliğin memleketimizi onarılamaz bir çıkmaza soktuğunun göstergesi değil mi tüm bunlar?

Çok acıttı çook!

bembi dedi ki...

haklısın begümcüm, umarım devamı gelmez, hiçbiryerde, hiçbir zaman...

gerçekte öyle defnecim. yine çok acıttı ve ine aynı şey!! aynı!