1.05.2007

Yaşlılık

Bugün bir delilik yapayım, gidip dolaşayım, belki birazcik minik alışveriş yaparım diye kendime birkaç saat izin verdim. Hazırlandım süslendim. İncilerimi takarken yaşlandığımı düşünmüştüm. Ama otobüsten inip eve yürüyecek gücü bulamayınca.... Şimdi de bu çizimimi tamamlayacak halim bile yok.. Zaten ne bana benzedi ne de bişeye... Yorgunum ve de yaşlıyım bühühüh!

12 yorum:

elma dedi ki...

hadi canimm, inci moda cok ondan takiyorsun, yaslandigin icin degil:) ayrica cidden bunyeni cok zayif gordum, eskiden boyle degildin sen bembi?? daha yeni iyilestin noluyo? nazar mmi degdi?? gecmis olsun cok..bi de yasliyim deme bak sen yasliyim dersen ben de yaslanmis oluyorum!

daphnevega dedi ki...

Aaa neden öyle diyorsun!! :) İnci harika bir şey bence, bak 15likler bile takıyor artık :)Halsizlik havalardandır umarım, hemen geçer :)

bembi dedi ki...

hahah :)) vallahi yaşlandığımı düşünmeden önce takıyodum de elma, haklısın :)) vallahi son iki haftada 3 kez üşüttüm elmacim! inanamiyorum. yani düzelip tekrar yatağa düştüm. çok yoruldum vallahi :( çok saol canim :)

ayse vallahi gençler süper giyiniyor! havadan mi sudan mi, yorgunum işte, bühühüh ;)

Deniz dedi ki...

bahar yorgunluğu bunlar, bir de inci herkese yakışır. teyzem anneanneme "buraya gelirken yoruluyoruz, seneye gelemeyiz" demiş, bana da yaşlandık artık hakikaten anneme gidip dönünce akşama kadar yatıyorum yorgunluktan dedi. yuh, teyze sen yaşlanırsan biz ölelim. kaç kişinin senin gibi teyzesi var çöp gibi :)

yani şekerim, senden once yaslanacak bir annen, teyzelerin, bir de ablan var.. bizden sana sıra gelmez, ayrıca da vitamin eksikliği goruyorum sende.. hadi git meyve ye bakim.. inci küpeli bembi :*

Defne dedi ki...

Öhöö, kendine gel lütfen Bengiciğim!:P :)) Ne yaşlanması yahu, inciyle de bir ilgisi yok bunun. Tabii iki haftada 3 kere yatağa düş, bir de bahar havası çarpsın, sonra yaşlandım ühüüü de. Kabul edilmemiştir efendim :)). Öpücükler.

aurum dedi ki...

sadece yorgun olduğunu ve dinlenmen gerektiğini biliyorsun, alışveriş için seçtiğin mekanlarda en sağlam ve dinç insanı bile yıldıracak her türlü etken var..allahım gözümde büyüyor merdivenler yürüse de bir mağazadan diğer mağazaya yürümek ciddi bir azim gerektiriyor, hepimiz aynıyız...otobüs dedin bi de gözümden kaçmadı;)toplu taşıma araçları insanın hali ruhiyetini 1 durakta bile hırpalayabiliyor...incilerle bağlantısı yok..dinlen bembişciim :)yaşlanmak için daha çooook zaman var...sevgiler kucak yumak...enerji topu ister misin? çatanak diye ;)

bembi dedi ki...

aaaa teyzeme hayret ettim! :) manken teyze :)) tamam ama bugün de o kadar halsizim ki anlatamam. ne oluyor bilmiyorum! dün söylediğin gibi kivi de yedim, su da içiyorum bühühü :(

aurumcum enerji topu istiyorum! bugün kafamda patlatırsın :)) o alışveriş merkezi müzikleri de bana yetiyor! fenalık geçiriyorum cıs tak cıs tak!!!

elifbb dedi ki...

bembicim, dik oturup omuzları geri atıyoruz, yüzümüz ak alnımız açık dermiş gibi oldu ama pozisyon budur efenim. Karşıya doğru öööyle bakarken kocamaaan bir şekilde sırıtıyoruz. Ağzımız kulaklarımıza varacak ve tüm dişlerimiz görünecek kıvamda mümkünse. Biraz böyle bekliyoruz. Ara ara bu işlemi tekrarlıyoruz.

Valla bak ;)

Adsız dedi ki...

böyle güzel şeyler yaratırken insan nasıl yaşlanabilir ki??
hem öyle gergin bir ciltle nasıl böyle söylersin...

yorgunluğun binlerce sebebi olabilir; aurum bir güzel sıralamış bunları...
iyi beslenme ve iyi uykuyla hepsinin geçeceğine eminim :)

bembi dedi ki...

elifcim harika bi fikir bu :D denedim ama konsantre olamadim! çünkü göz çevresi kırışıklarını arttırıyor!! :))) hiyaaaaa!!!

zembunia çok zarifsin yine ;) uyku, beslenme hepsi gerçekten önemli. birçok şeyi de stres yapmamak lazım tabi. :)

aurum dedi ki...

bugün enaz 10 sene geciktirdik bu yaşlılık hissini...sıklıkla tekrarlamalı her zaman gülünecek bir şey vardır ;)

afiyet olsun ve çooook tenk yu bembicim,
bitanecik bembiye, içime doldurduğu enerji topağından bir kuble gönderiyorum çotanak die :)bugün bana şahane geldi....lay lay lom

bembi dedi ki...

deli aurumcum :)) bazen seni sinir eden şeyler de çok komik olabiliyor :) gerçekten çok güzeldi! sıksık yapılmalı :) o enerji topunu alıyorum ve saklıyorum senin için, ihtiyacın olduğunda burdan oraya gönderirim :))) lalalaaa!!