4.06.2007

Pizza mı Karpuz mu?!

Vallahi o kadar acıktım ki çizemedim bile!!! Melon'un teklifini değerlendirip akşam yemeğinde pizza mı yesem yoksa olması gerektiği gibi karpuz mu yesem? Hem karpuzun 100 gramında 33 kalori varmış! Gerçi ben vejeteryan pizza yiyorum, kalorisi daha az olabilir mi? :P Yanyana koyunca ikisi de kırmızı ve yeşil tonlarında, besin değerleri aynı olsa gerek.. Sadece pizzanın sarısı ve beyazı da var o kadar :I ham hum hammmmmmmm!









Ne kadar aç olsam da yüzsüzlük etmek istemem :(
Allah kimseleri aç bırakmasın! Bize de açları doyurmamız için güç versin demeden geçemeyeceğim!

9 yorum:

Defne dedi ki...

Bengi, sen tam da benim kafamdaki Bengi imissin :). Karsilastigimizda ve de okudugum her satirinda tekrar tekrar yasiyorum bu duyguyu. Cok tatlisin ve de duyarli.

Yalniz bir sorun var ki, o da senin kalori hesaplamayla ne isin olabilir? Oyle hos bir fizige sahipken, cildirtacak misin beni yine? :P :))

Oyumu karpuzdan yana kullandim ayrica! :)

bembi dedi ki...

Defnecim çok zarifsin! güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)) ben de seni aynen karşımda buldum! sadece bir kere eskizlerimden birisi için "bu kıvırcık saçlı gülen kız benim" demiştin, saçların kıvırcık değildi, fönlüydü o kadar!! :)) şaka bir yana, burdan gördüğüm güleryüzlü defneyle gerçek güleryüzlü defne arasında hiç fark yoktu!!

ah defnecim, yaşasın! yaşasın! demek ki vermem gereken kilolarımı gizlemeyi başarmışım o gün! :)) bu akşamın sonucu ise, bir hamburger ve bol kelek karpuz oldu :)))

Yıldız dedi ki...

Amiiiin.

aurum dedi ki...

bence 2 dilim pizzwdan kimseye bir zarar gelmez hemde tok hissettirir..karpuz çok güzel bi seçenek lakin kalorisi az olsa da şeker oranı çok yüksek olduğu için karnındaki şişlik inince canın yine bişiiler yemek isteyebilir(kan şekerini bi güsel yükseltip düşürüyor)..neysem keyfine limon sıkmiim bende sadece arada pizza da yemen için sana gerçek bir sebep sunmaya çalışıyorum :) 2 dilim pizza dan noolurkine, topu kökü 550 kalori falandır , e bu da sağlıkla ayakta dikilebilmemiz için ihtiyaç duyduğumuz kalorinin yarısından bile az :)))afiyet olsun

bembi dedi ki...

amin rainmaker! :)

haklısın aurumcum :) netice itibariyle pizza başka bir güne kaldı. bir de yanında kola içmemek de durumu kurtarabilir di mi amaaa :)) ince hamur pizza masum bişi :I

Defne dedi ki...

Teşekkür ederim canım arkadaşım. Bir dahaki sefere kıvırcık geleyim, ne dersin ? :)

bembi dedi ki...

olur tabi, kıvırcık saçlarınla da görmek isteriz :)) ben hep böyle düz gelirim ama. zira kıvırsam bile birkaç dakika sonra dümdüz oluyor :))

Devletsah dedi ki...

Ben de diyorum ki... 2 dilim pizza üzerine 1 dilim karpuz. Ne karpuzun gönlü kalır ne de pizzanın.

Ayrıca Allah olmayanlara da vererek onların da gönlünü yapsın diyeyim..

bembi dedi ki...

yok ben tam tersi diyorum devletşahcım, iki dilim karpuz, bir dilim pizza :) rejim durumları :))

ayrıca paylaşmak güzeldir. yolda bebekleriyle dilenen kadıncağızlara para yerine süt ve su satın alıp vermek daha iyi oluyor diye de herkese hatırlatmak isterimmmm....