17.08.2007

Cadı

Herkesin etrafında en az bir cadısı vardır. Bazı günler cadı sayıları artar. Bazen sesleri solukları çıkmaz, gittiler sanırsınız veya varlıklarını unutursunuz. Sonra kendilerini size gösterirler, canınız sıkılır. Benim bugün iki cadım var. Rahatlamak için çabucak karaladım;

6 yorum:

Deniz dedi ki...

Bir de "kuyu cadısı" var ki, konumuzla alakası yok :) Cadı dedin mi aklma şey geliyor, Hocus Pocus filmi :) bir de "hihhihihiihiii" diye gülen cadılar. Bir de ellerini ovuşturan kadınlar :)

Adsız dedi ki...

Eşim bana bazen cadı diye takılır. Ben de pişkin pişkin,cadıyım ama tatlı cadıyım derim.Sonra da bir cadı kahkahası patlatırım.Ben galiba gerçekten çatlak bir cadıyım,Bembicim:)

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ben de cadısız bir dünya istiyorummmm.
Kimmiş o Bembimin canını sıkan hain cadılarrrr???

Cocukla Cocuk dedi ki...

kızıma "cadısın sen" kelimesini sevimli bir şekilde söylesem bile "ben cadı değilim " diye ağlamaya başlar, acaip kötü söz söylemişim gibi suçlanırım. sıfatlarla işi yok bizimkinin sadece adıyla çağrılmalı o.

Adsız dedi ki...

Hayatta normal cadilarin tatlı cadilara donmesi dilegiyle....Takma jnm cadilari herkesin varr sende biliyosun....;)

bembi dedi ki...

:)) o cadı gülüşünü çok güzel taklit ederdin ablacım :)) ne kadar eğlenirdik!!! :D

Armağancım çatlak diil ama tatlı cadı diyebiliriz! ;D

Burçincim cadısız dünya mı? sanırım imkansızdır. ama sürekli etrafımızda olmasınlar yeter ki, uğraşmayalım onlarla :) amaan boşver benim cadılarımı ;))

cocuklacocuk, kızını anlayabiliyorum! annem bu yaşımda bana cadı dese bile üzülürüm ;)) demek ki o da benim gibi hassas kalpli :D

hepsi tatlı cadıya benzesin esin! bu güzel bir dilek ;)) ben de ara ara çok ara ara az takıyorum cadılarımı ;))