20.08.2007

Nikah Davetiyesi Tasarımı

Bugün, geçen sene son dakikalarda çizip tasarladığım kendi nikah davetiyemize yer vermek için en doğru gün. Bu çizimimi büyük boylarda basıp poster olarak tören alanına asmıştık. Eh, üzerinden bir sene geçmiş. Şimdi diyorum ki, acele de olsa, iyi ki çizmişim! Hem çok keyif almıştım hem de salonda çok güzel durmuşlardı. Acele de olsa kendi nikah davetiyemi tasarlamak çok güzeldi doğrusu :)) Gerçi ben kocakafalara benzediğim için herkes sadece "Aaa Melon ne kadar da benzemiş" diyip duruyordu ;)

22 yorum:

Devletsah dedi ki...

Allah bir yastıkta kocatsın... Bir ömür mutlu olun... Ayrıca dikkatimizden kaçtı sanmayın. O zaman kendini farklı çiziyormuşsun... Hani o kacaman gözlerin :)

bembi dedi ki...

Çok teşekkürler sevgili Devletşah :)) Tüm çiftler bir ömür mutlu olsun :))
haklısın! zaten her gören "aa Melon ne kadar da benzemiş.. ama sen..." diyordu. Ama napim, aceleden işte koca kafalar gibi çizmişim kendimi ;)

Defne dedi ki...

Varsın benzemesin sana, sen mutlu musun Melon ile, gerisini boşver :)). Hep mutlu olun, nice yıllara!

bembi dedi ki...

:)) çok şekersin Defne'cim! :)) çok teşekkür ederiz ;) herkes hep mutlu olsun!

Deniz dedi ki...

Bu kadar mutlu bir gelin ve zırlak abla görmemiştim :) "Ağlicak misin, ağlama makyajın akar", "Aayyy ablası ablasııı, duygulandı tabeee" gibi sözlerle gazlanan bir ablaydım ben :)

Nice mutlu yıllar :) Uzuuun güzeel yıllar :*

bembi dedi ki...

o gün mutlu olduysak hepberaber olduk :)) en güzel duygu da buydu :) ne ağlaması yaa! hayatımda hiç bu kadar göbek atmadım ben :D sayende ablacim!! :* hep beralikte inşallah! ;D

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ay çok güzelmmiiiiiiş. Ellerine sağlık Bengi'ciğim. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bizimkisi de 10 gün sonra :)

pinomino dedi ki...

MUTLU YILLARRRR:))
Çok tatlı ve sevimli bir çiftsiniz siz:) Bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz Büyükgüral ailesi olarak:)
Kocaman Sevgiler:)

bembi dedi ki...

çok teşekkür ederim Burçincim! :)) aklımda bulunsun ;) ama şimdiden ben de size mutluluklar dilerim :))

Pinocuuum! :)) hayatımda gördüğüm en şeker aile de Büyükgüral ailesi olsa gerek! süpersiniz! Hiç ayrılmayın, hep mutlu olun e mi! :)))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

çok güzel bir davetiye olmuş doğrusu,çok anlamlı,
umarım seneye de kutlama yapacak günleri görürüz,ve daha uzun bir çok sene...

bembi dedi ki...

inşallah periliköşkcüm. biraz ürperdim mesajını okuyunca. biraz karamsar gibi geldi :S umarım iyisindir :)

cekirdeksizuzum dedi ki...

insanın kendi davetiyesini çizmesi süper bence. ayrıca salona büyük boy olarak asma fikri çok hoşuma gitti. ömür boyu mutluluklar...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

bembicim her yıl 17 ağustos yıldönümleri böyle travmatik oluyorum,hava deli gibi sıcak ,ne bileyim işte ,seninde bu güzel günde neşeni kaçırmak istemem,tekrar en güzel günlere....

bembi dedi ki...

çok teşekkür ederim çekirdeksiz üzümcüm :)) biraz son dakika gelişmeleri oldu ama iyi de olmuş :) ben de size de ömür boyu mutluluklar dilerim! ;))

rica ederim periliköşkcüm, haklısın. 17 ağustos'un acısı hiçbirimizin yüreğinden silinmez. ağustosta diil, ne zaman aklıma gelse delirecek gibi oluyorum...

Adsız dedi ki...

Ay ben buna bayıldım süper süper canım ya salondaki halini de diğer bloga çek koy bence canım :)

begumgum dedi ki...

ben nasil unuttum bunuuuu :( gordugum en guzel;en akilli ve uslu;en mantikli;en etrafina yardimci ve en tatli gelindin.Dnz de bugune kadar gordugum en yardimci;en harika;en sakinlestirici ve en tatli ablaydi.Zaten o gunden sonra kendisini bizzat oz ablam gibi benimsedim ki benim dugunumde de cok ablalik yapti.Bu arada Melon da tabiki gordugum en heyecanli ve a$ik damatti :) canim bembicim;omur boyu mutlu olursunuz insallah.

bembi dedi ki...

teşekkür ederim eda. nikah salonuna asılmıştı, onların fotoğrafları var tabi ama özel hayatımla ilgili fotoğraf yayınlamaktan hoşlanmıyorum.

bembi dedi ki...

tarihlerin önemi yok, böyle şeyleri de hiç takmam biliyorsun canım begümüm! çok teşekkür ederim güzel sözlerin için! :)) çok tatlı yazmışsın ;)) o gün yanımda olman benim için çok özeldi, bunun farkındaydın umarım! birkaç hafta sonrasında da bana o heyecanı sen yaşattın! ;)) amin! hepberaber hep mutlu oluruz inşallah begümcüm!! :))

Sanem dedi ki...

;)) cook guzel. Nice beraber mutlu yillar dilerim ikinize de.

bembi dedi ki...

çoook teşekkür ederim sevgili sanem! :)))

Adsız dedi ki...

Çok fazla şey yazarsam demek istediğimi anlatamayacağım için sadece şunları diyorum: Çok güzel, çok tatlı, çok sevimli, HARİKA!

Allah'tan ailecek nice senelere sağlık, mutluluk, başarı, iyilik ve güzellikler içinde ulaşmanızı diliyorum.

bembi dedi ki...

çok teşekkürler yorumcu :))