21.09.2007

Mutlu Yaşlar Efe!!! :)

Dün sevgili Efe'nin doğumgünüydü ve ben doğumgününü kaçırdım. Bir gün geç kutluyorum malesef! Annesinin Efe için harika pastalar, börekler, kurabiyeler hazırladığını gördüğüm için Efe'nin doğum günü kartında pasta çizmek istemedim! O'na, içinde ne olduğunu sadece Efe'nin bildiği hediye paketleri çizdim! :)) Umarım beğenir!!
Ailen ve sevdiklerinle birlikte, sağlıklıklı, mutlu, sevgi dolu nice güzel yaşlar dilerim yakışıklı Efe'ciğim!! Annen seni benim için öpsün! :)) İyi ki doğduuuuun!!!

3 yorum:

Deniz dedi ki...

Efe'ye mekanında mutlu yaşlar diledim, bir de buradan dileyeyim :) Efe sadece babasının adını taşımıyor, onun yüzünü de taşıyor :) "Hık demiş burnundan düşmüş" deyiminin tam karşılığı çifte Serdarlar :) Paketlerden neler çıkmış hmmmmm :)

e.uçar dedi ki...

Sahaneesin Bengii! Senin bu inceligin ve sevgini hakediyoruzdur umarim. kolleksiyonumuza ekledik hemen bunu da, tam efelik, civil civil soruyo anne bunlar benim mii diye:)
Umarim gelecekte efe seni bengi teyzesi bilerek buyume sansina sahip olur.. ailecek hayraniz size canim arkadasim!

Deniiz evet evet aynisi dimi sadece bana oyle gelmiyo dimiii!!:) bi ara size bu isin sirlarindan gizli tiyolarimi vereyim ben:)Siz de bana Bilge gibi guzel ve cici bir kiza nasil sahip olunuru anlatabilirsiniz tabii:) optuk cok cook...

bembi dedi ki...

ben babasına da annesine de çok benzetiyorum Efe'yi :)) Ayrıca çalışkanlığı babasına, neşesi, bitmez enerjisi de annesine çeksin! :))

ernacım çok özledim ben seni :( o kadar tatlısın ki, ne diyebilirim :)) yüzüme kocaman bir gülümseme oturdu sayende :D umarım dediğin gibi Efe beni teyzesi olarak kabul eder ve özel günlerinde hep onun yanında oluruz!