11.09.2007

Mutlu Yaşlar Simin! :)

Bugün dünya tatlısı şeker mi şeker Simin'in doğum günü! Bu güzel kız öyle şeker ki benimle henüz tanışmamış olmasına ramen, bana özel bir resim yapıyor ve tatlı annesi Acemi Aşçı aracılığı ile gönderiyor! Siz hiç misket oynayan bir deniz kızı gördünüz mü? İşte bakın, Simin'in deniz kızı oynuyor! Bu güzel deniz kızını, Simin'in doğumgününü kutlamak için renklendirdim. Simin'e ailesiyle, sevdikleriyle birlikte nice mutlu yaşlar, sağlık, başarı, şans ve güzellikler diliyorum! :)) Mutlu yaşlar Simin! :)

5 yorum:

ipek dedi ki...

Canım Bengi ciğim,
Çok duygulandım, çok sevindim...
Mimi henüz görmedi, akşam göstereceğim. Eminim o da çok sevinecek, şaşıracak. (zaten bunlar en çok bir şeye şaşırdıkları zaman mutlu oluyorlar:)
Ben burada bu kadar güzel insanlar bulduğum için çok mutluyum. Dahası, kızım da böyle güzel insanların arasına katıldığı, onları tanıdığı, için çok daha fazla mutluyum..
Sizler tarafından sevilmek ne güzel..
Bu güzel kutlama için çok çok teşekkürler Bengi ciğim

bembi dedi ki...

Simin'in yorumları olursa heyecanla beklerim İpek'cim! :)) Çoook teşekkür ederim! Ne kadar zarif yazmışsın yine. iyi kalpli güzel İpek! :)) Benim yaptığım minik bir kutlama ama umarım miniklerimiz için içten dilediğimiz tüm güzel şeyler gerçek olur! :)) Senin de anne olmanı tekrar kutlarım! :)) Kocaman sevgiler!!

Deniz dedi ki...

Ankara'lı Simin'in deniz kızı da misket oynar :)) Buradan da yeni yaşını kutlarım Simin!

e.uçar dedi ki...

Mutlu yaslar simin, gordugum en sahane denizkizi bu! cok ciddiyim..
Ote yandan bengi bengi koss! 532 yi ariyorum telesereter cikiyo digerini bulamiyorum, mail at pleasee, aramam lazim yetiis:)!!!

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ne kadar da güzel bir deniz kızı yapmış simincik...doğumgünü kutlu olsun...