28.09.2007

Şıp diye Uykuya Dalmak

7 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

HIMM SAAT SUAN 20.15 BU DURUMDA SEN UYUYOR OLMALISIN...UMARIM UYUYORSUNDUR...

bembi dedi ki...

çok şekersin kıymet ;) bu bir temmenni karalaması idi aslında. yarım paket çikolatayı miğdeye indirdiğim için uyku tutmadı ama birazdan yaticam! :))

Deniz dedi ki...

ben de dün gece böyle uyudum. uyandığımda bir kanepede kocam bir koltukta kızım uyumuş kalmış. bizim evde ben uyuduktan sonra işler yürümüyor :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

kızım son zamanlarda bu şekilde uyuyor, gerçi o da bizim gibi deli yattığı için sabaha kadar her şekle giriyor. Deniz'in dediği gibi eşim kızını uyutmanın en iyi yolu benim uyumam olduğunu söylüyor, ben uykusuz kızımı uyutmaya çalışırken çok yoruluyorum.

Adsız dedi ki...

ben de dün böyle uyumuşum. ev arkadaşımla iş çıkışı biraz dolaştık, yemeğimizi yedik, beni tüm ayakta tutma çabalarına rağmen eve gelir gelmez tek yaptığım şey kendimi yatağa atmak.

uyumadan ortalama 15 dk yatakta debelenen ben, aynı başlıktaki gibi şıp diye uyuyunca arkadaşım öldüğümü zannettiğini söyledi.

tuhaf bir durum her bakımdan. o nedenle çiziminiz beni de çok iyi anlatmış, ellerinize sağlık.

pinomino dedi ki...

meraklı minik baskıya..pino uykuyaaaa:))))
bu arada yerim senin minik ormancı ve mühendis adamcıklarını:)))

bembi dedi ki...

Aslında bu çizim biraz itici olduğu için yayınlamamayı bile düşünmüştüm ama sonra "eeh, zaten hepsi karalama, burasi da eskiz defterim, yayınlayım gitsin!" dedim. İyi ki de öyle demişim, ne güzel yorumlar ve paylaşımlar gelmiş bu eskizimden sonra :)) herkese çok teşekkürler güzel uykulu yorumları için! ;)

Pinocum Meraklı Minik'i görürgörmez alicam çok merak ediyorum! ;) Sizin de ellerinize sağlık!! ve çoook teşekkürler! :)))