28.09.2007

Senin annen bir zombiydi evladım

Sürekli bu pozisyonda, bilgisayar başındayım. Başka türlü nasıl oluyordu unuttum. Yürümek? Alışveriş? İnsanlar? Masam, monitörüm ve detaylarım. Bu çizimde detaylara giremeyeceğim ama belki bir ara masamı tümüyle çizerim. Her gün ama hergün kullandığım objeler var masamda. Üstelik bazıları değerli hediyelerdir aynı zamanda. Mesela şu demlikli kupam, Fashionista'nın yılbaşı hediyesidir, en iyi arkadaş kartpostalım ve taa ortaokulda hediye edilmiş çerçevem Begümgüm'ün, çook uzaklardan postayla gelen kalem ve notluk setim Shopkolik'in ve bu illüstrasyuma sığamayacak bolluktaki kitaplarımın bir kısmı da sevgili ablam Deniz'in hediyesidir. Hediye severim, seçmeyi de, almayı da, vermeyi de. Ama bu yazının konusu bunlar değildi ki? Hem bir dakika.. Bu üzerimdeki mavi thsirt de Begümgüm'ün hediyesidir. Begümgüm yarın işten ayrılıyor, artık böyle ballı tekstil ürünleri göndermiycek bana ama daha mutlu daha enerji dolu olacağı için güzel haberler gönderecek bana hediye olarak! ;) Bol şanslar Begüm'cüm!!! :))

5 yorum:

Tugc dedi ki...

:) Benim masam hep ama hep dağınıktır, nasıl düzgün yaşanıyordu unuttum gibi sanki.

Zamandan Sızan dedi ki...

BU ŞEKER KADININ GÖZ ALTLARI ÇÖKMÜŞ ACİL BAKIMA VE UZUUUN BİR UYKUYA İHTİYACI VAR!!

Defne dedi ki...

Benimkinde de dosyalar dosyalar ve yine dosyalar :))...bir de kitaplar...

Ama herkesin ayrı bir düzeni var değil mi? Bazılarınınki düzensizlik içinde düzendir kendileri için. Senin düzeninde de seni mutlu eden şeyler var belli ki.

Ama dur bakayım, senin gözlerinin altı mı çökmüş çizimde :P ben mi öyle yorumladım?

Öperim...

Defne dedi ki...

Aaa, bak Kıymet de aynı şeyi düşünmüş...Bol dinlenceli bir haftasonu dilerim :)

bembi dedi ki...

aa lütfen! masama dağınık derdirtmem ben ;)) çok şey var ama kendi içinde bir düzeni var sevgili tuğçe ;)

sevgili kıymet, gerçekten öyle oldum! çok tatlısın! beni bakıma götürün, kendime gelip çıkayım, gezeyim, sohbet edip güleyim bühühü :))

gerçekten herkesin düzeni var defnecim, ama senin işin de zor öyle bir sürü dosyalarla çalışmak! evet çöktüüü :( bühüüüü...

ben de herkese bol eğlenceli dinlenceli haftasonları dilerim iyikalpli avukatım :)