1.10.2007

GülName :)

Artık Yemek.Name dergisi için tasarıladığım yeni bir karakterim var, GülName! İsmini benim yaratıcı ablam Deniz buldu! Ben gerçekten çok sevdim GülName ismini, çok yakıştığını düşünüyorum ve ablama tekrar çok teşekkür ediyoruum! :))























Eskiz defterimde, GülName'nin ilk macerasının sadece ilk karesine yer vermek istiyorum. Gülname'nin düştüğü eğlenceli halleri merak edenler, aşağıdaki linki tıklayarak dergiye erişebilir ve hikayenin devamını oradan görebilirler ;) Yemek.Name'nin görselliği ve içeriği yine çok güzel! Emeği geçen herkesin ellerine sağlık! Ve sevgili dergi editörü Devletşah'a da ilgisi ve sevgisi için çok teşekkür ederim! ;D

Bayram tarifleriyle dopdolu yemek dergisi Yemek.Name'yi indirmek için tıklayın

10 yorum:

Defne dedi ki...

Ben de hepinize teşekkür ederim. Hertşey pek bir keyifli :).
Öperim.

Cocukla Cocuk dedi ki...

gülname hanımın maceralarını merakla bekliyoruz

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Harika olmuşşşşş. İsmini ben de çok beğendim.

Deniz dedi ki...

Gülname'nin maceralarını ben de merakla bekliyorum :) Aşamalarına şahit olmak pek zevkliydi, ismi de hayırlı olsun :) Altın takmak lazım şimdi adını koyunca, neyse artık :)) Hepinizin eline sağlık...

Selen dedi ki...

Gülname hanım nasıllar :)) Dün akşam yemek.name'ye baktıktan sonra hemen sayfana geldim ama henüz yoktu duyurun :) Hevesle bekledim ben de. İsim çok şeker, Gülname'nin yemek maceralarını keyifle okuyacağız artık ;)
Sevgiler Bengicim

pinomino dedi ki...

çooook sevdimmmmm:))) ellerine sağlıkk:))

Zamandan Sızan dedi ki...

YAKMIŞ BECERİKSİZ GÜLNAME YEMEKLERİ!! AMA ASIL O CENTİLMEN ERKEK KİM?
ŞU ARA SİNEMALARDA AŞK TARİFİ/NO RESERVATIONS VAR..YEMEKLERDEN TATLILARDAN DOĞAN AŞK GİBİ BİZİMDE GÜLNAME HANIMIN BAŞINA NELER GELECEK BAKALIM..

bembi dedi ki...

herkese çooook teşekkür ederim güzel yorumları ve içtenlikleri için!!! ;)))

Chocolatecan dedi ki...

ama olmuyo ki böyle... oğlumu yatırıp iki dakka blogumla uğraşiim diyorum. senin blogunu okumaktan benimkine sıra gelmiyo. sonraa hoop haydutum uyanmış hadi bakalım gelde güncellen.
ya ben böle şeker bi site göremedim nette. bu kadar mı güzel çizilir bu kadar mı güzel yazılır. neyse ben gidicem kendi blogumla ilgilenicem senin sitenede bi daha gelmicem çünkü gelemeeem gelmemeem lazım. :(
(daha bakamadım gülnameye ama eminim çook şekerdir o da diğer çizimler gibi) ellerine sağlık. :)

bembi dedi ki...

çok teşekkür ederim Özlem! :)) çok şeker yazmışsın! vallahi genelde kısacık yazıyorum ama daha da kısa yazmaya gayret ederim ;)) blogun çok hoş bu arada! ;))