20.11.2007

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007 sayısında "Minik Kitaplar Hazırlayalım" ekini, "Kitap Haftasında Neler Yapalım?" ve "Gagama Bakın, Ne Yediğimi Bilin" yazılarını resimledim. Kasım 2007 kapağı ve minik bir detay;

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007

Derginin içerisinden iki detay. Bilim Çocuk logosunun üzerinden bize bakan bu şekerpare kedicik, sevgili Pino'nun çizimi! Pino'ya kocaman öpücükler! ;D

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007






















"Kitap Haftasında Neler Yapalım?" yazısının illüstrasyonu. Ben çok seviyorum bu illüstrasyonumu. Sonbahar, herkes kitap okuyor, çeşit çeşit hayvanlar, kimi uslu uslu dinliyor, kimi kendi kendine okuyor ;)

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007

Bu ay Bilim Çocuk dergisi "Minik Kitaplar Hazırlayalım" eki veriyor. Ek gerçekten çok eğlenceli. Çocukların nasıl minik kitaplar hazırlayabilecekleri anlatılıyor. Birbirinden güzel minicicik minicik kitaplar hazırlayıp içlerini kendilerince doldurabilecekler :)) Ben hazırlarken çok keyif aldım, umarım onlar da minik kitaplarını severek hazırlarlar. Burada minik kitap kapakları için hazırladığım örneklere yer veriyorum; Arkeoloji Kitabım, Afrika Kitabım, Robot Kitabım, Düğme Kitabım, Parmak Kitabım, Spor Kitabım, Uzay Yolculuğu, Dinzorlar, Uğurböceği, Çikolata, Roketler ve Havadurumu ;))

Tübitak Bilim Çocuk Kasım 2007

Ve "Gagama Bakın, Ne Yediğimi Bilin" yazısı için hazırladığım illüstrasyon ile illüstrasyondan iki küçük detay. Bakalım siz bilebilecek misiniz? ;)

9 yorum:

begumgum dedi ki...

Bembicim harika olmus yine cizimlerin :)Insanin senin gibi bir arkadasi oldukca,yaratici olmayan bir hayat yasamasi mumkun diil sanirim.Soylemeden gecemicem,bembi butun cevresine oyle pozitif bir enerji verirki,siz de cizemeseniz de,yazamasaniz da,ne bilim hicbisey yapamasaniz bile en azindan gider bir cikolatali kurabiye pisirirsiniz kendiniz icin. :)

bembi dedi ki...

çok tatlısın canım arkadaşım! bu güzel yorumunun cevabını maille yazdim ;) :* iyi ki varsın!

Adsız dedi ki...

Bembi Abla çok güzel olmuş yine çizimlerin :)
Bu arada gagasına baktım balık yiyor :D Bembi Abla'nın yanında olmadan da yaydığı enerjiyi hissetmesi mümkün galiba. Her gün buraya kesin uğruyorum, yeni yazı görünce çok seviniyorum. Keşke çikolatalı kurabiye de yapailsem :D

Ellerine sağlık Bembi Abla..

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Biz de her ay senin ve sevgili Pino'nun harika çizimlerini "meraklı minik"te(Maviş) ve "bilim çocuk"ta(Zeytin) görmekten büyük keyif alıyoruz Bembicim.
Önceleri böbürlenerek"Bakııın buları benim arkadaşım çiziyor"der övünürdüm(bana da ne oluyorsa ;P)

Kızlarım hemen tanıyorlar çizimlerini zaten.
Başarılar .......

bembi dedi ki...

Sevgili Sertalp, senin gibi güzel kalpli bir genç arkadaşımın böyle güzel yorumlarını okumak, yani nasıl desem, çok mutlu ediyor beni!!

Çook çok teşekkürler sevgili Biyo ;D Maviş ve Zeytin'e kocaman sevgiler ;))

Adsız dedi ki...

Estağfurullah, O senin iyi kalpliliğin Bembi Abla :))

ocun dedi ki...

çok güzel iş çıkarmışsın bembi. tebrik ederim...
seni merakla takip ediyorum :)

Sweety dedi ki...

bembiiiş bu çizimler çoook güzeeel. ben belçika istanbul hattında mekik dokurken umarım bu sayıyı kaçırmam. yarın ilk iş gazete bayiine koşmak olacak :D

bembi dedi ki...

Çok teşekkür ederim sevgili Ocun! :))

Sweetycim sanıyorum ayın ortalarına kadar bulabilirsin Bilim Çocuk dergisini. ;) çok teşekkürler! :))