12.07.2007

Örümcek

Evin heryerinde dizi dizi minik minik örümcekler var. Öyle böyle değil, her yerdeler. Bardağın içine hapsedip, dışarı bırakıyoruz. Burda bir sorun yok. Sorun şu ki, bu kadar çok örümcek nereden yiyecek buluyor?! Yoksa evin gizli köşeleri böcek mi kaynıyooooor!! Hep kuş gribi furyasının sonuçları bunlar. Kuşları yok ettiler, heryeri böcek, kene ve örümcek basıyor..

6 yorum:

sairalinde saralonde dedi ki...

okadar mutlu oldum ki seninde canlıları öldürmeyen nadir varlıklardan olmana..bende hep bardakla yakalarım.. <=)
niye öldürürler ki? zaten gerisi milyarlarca dışarıda var. öldürdüğün garibe yazık diilmi?bide ölü numarası yapıyolar ya bitiyorum ='D tepesinde ah yazık öldüüü vah vah diye numara yapıp numaracının gururunu okşuyorum =)seviyorum kerataları...

bembi dedi ki...

sen de alemmişsin sairalinde :)) ben bu durumu numara yapmak olarak düşünmemiştim hiç :)) öldürmüyorum tabii ki! sürekli dışarı örümcek atıyoruz :)) yanlışlıkla ölürlerse üzülüyoruz :(

Adsız dedi ki...

iki gündür aklımdan geçiyorsun diyorsun, demek bak o yüzden buralardayım ;)

bahçeli evin örümcekleri onlar. kuşlarla falan alakası yok. sen eve yerleştikçe onlar da yerleşiyor. ne yapsın dışarının fena sıcağında zaten.

ben de diyorum hep, bizim evde belgeseli bile çekilir bunların. her cinsinden var. pıtı pıtı pıtı acele içinde. (ya öyle duyar kulaklarım benim)

kelime doğrulamada bana "izrbne" çıktı. onu yazacağım şimdi. çağrışımdan mütevellit: bu sistem tesadüfen terbiyesiz laf çıkartıyor mu acaba?

bembi dedi ki...

di mi ya ben de hep tam belgesellik derim ev için :)) renk renk çeşit çeşit örümcekler var ne de olsa! büyükleri gözümün önüne getirmek bile istemiyorummm!!

Deniz dedi ki...

işte böcükler sonra geliyo benim kolumu ısırıyor, hatta et kopartıyor... Dalyanda annem karıncaların bir yolunu tıkadı, bu arada malesef 3-5 karıncayı kaybettik. Bilge de mektup yazdı karıncalara "sevgili karıncalar, sizi cok seviyorum. sizlerle dost olacam, size kotu davrananları cezalandıracam.hoscakalın" diye... duyarlı teyzenin duyarlı yegeni :)

bembi dedi ki...

geçmiş olsun tekrar deniz! Bilge ne kadar tatlı ya. Maaşallah!! çok akıllı ve kendini çok güzel ifade ediyor :)) ben olsam surat asar saatlerce otururdum olduğum yerde :))