15.11.2007

Bir Kedim Bile Yok..

Son zamanlarda içimden çizmek gelmiyor. Yani tamam, tüm gün boyunca durmadan çizidiğim için bu laf yalan olur. Tüm gün çiziyorum çünkü bu benim işim. Benim mesleğim bu. Ama işini severek yapmak ayrı, öylesine çizmek, düşünmeden karalamak ayrı. Böyle bir tad kaçırma operasyonları, bir acaip şeyler. Tadım yok pek. Nasıl olsun ki? Bir kedim bile yok benim :( Şöyle ben çalışırken gelsin kucağıma atlasın. Mönitörümün tepesine otursun, beni seyretsin.. Bühühüüü!!!!! Ben de anca çizdiğim kedilerle avunayım ;-/

Bir Kedim Bile Yok

4 yorum:

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ben de diyordum ki Bengi'ciğim çok yoğun ondan sesi çıkmıyor herhalde. Umarım kısa sürede seni terk eder bu ruh hali...

ayci dedi ki...

bufff :( :(

acaba bu su klasik sogum mevsim depresyonuyla mi alakali ne??

3 logo tasarimi var önümde...3de birbirinden berbat :(

istemiyorum...sanki acisizim! Fikirlerim tükenmis gibi...

Benim bir zebram olsun isterdim, cünkü desenini seviyorum! Ama benimde zebram yok - ben cizmedim, ama dolabimi zebra deseniyle yeniledim ;)

:( galiba mevsim soguk ya ondan!

Adsız dedi ki...

:) Bengi Abla şöyle gerçeğinden bembeyaz bir Ankara Kedisi alsana kendine ya :)
Güzel olmaz mı?

sairalinde saralonde dedi ki...

Birşey söyleyeyimmi ? <=D

Tam zamanında kedi krizine girdin bembiciğim.. şimdi sokakta, yakın zamanda bissürü çaresiz kedi yavrusu türeyecek.. Kasım yavruları! Genelde araba motorunda yada karın altında ölürler..<='( yani şanssız olur kasım yavruları.. amaaaa sanırım bir tanesinin şansı dönebilir! sıcak bi guguş ve ekran koruyucu olma şansı elde edebilir.. Umarım bi kerecik düşünürsün bu teklifimi..gerçekten sana bi pisi lazım.. >=)