23.08.2007

En rahat uyku pozisyonu

Doktorlara göre yüz üstü yatmak bel eklemleri için hiç de iyi değilmiş. Hele benim sürekli sırt üstü yatmam gerekiyormuş. Kusura bakmasınlar, yıllardır yüz üstü uyurum. En rahat uyku pozisyonu bana göre budur;

18 yorum:

Defne dedi ki...

Kesinlikle benim için de uykuya en rahat dalabildiğim ve de uyku esnasında en rahat ettiğim pozisyon bu. Ama bazen bu pozisyonda uyumanın verdiği rahatlığın sadece psikolojik ve alışkanlık kaynaklı olduğunu, sabah uyandığımda hissettiğim bel ağrılarımdan anlıyorum :P.

Serra dedi ki...

ruyada johnny oLduktan Sonna ne $ekiLde yatarSak yataLim, keyifLi bi uyku cekiLir, benCe de. :)

~Serra

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Bana göre de kesinlikle budur..

Adsız dedi ki...

ben de severim yüz üstü uyumayı ama dediğin gibi bel ağrısıyla uyanırım sonra..çizimin çok şeker olmuş bu arada :)johnny deep de olaya bir hoşluk katmış :)

cekirdeksizuzum dedi ki...

ben de bu şekilde yatıyorum v edefne gibi sırt ağrıları ile uyanıyorum, keşke sırt üstü yatabilsem...

Zamandan Sızan dedi ki...

TANRIM!!!
NE COK INSAN MUZDARIPMIS AYNI SORUNDAN..UYUYAMIYORUM SIRT USTU!!!(HALBUKI YUZDE KI KIRISIKLIK MEVZULARINI ARTIRIYOR!!!)NASIL ACILARLA UYANIYORUM GECE UYKUDAN YUZ USTU YATTIGIM ICIN.. 2 ADET FITIK CIKTI BENDE SERT YERDE VE SIRT USTU YATMAM GEREK AMA YATAMIYORUM..UYUSAM BILE YUZ USTU ACILAR ICINDE UYANIYORUM..NASIL OLUYORSA DONUYORUM YUZ USTU SEKLE..
RUYAMDA,YANIMDA KIM OLURSA OLSUN SANIRIM VAZ GECEMEYECEGIM YUZ USTU YATMAKTAN...

Cocukla Cocuk dedi ki...

kesinlikle katılıyorum, en sevdiğim yüz üstü uyumak. hamileyken neler çektim sırt üstü yatmaktan anlatamam. çocuk düşünenler hazırlanın zor günlere.

bembi dedi ki...

yüz üstü yatan ne kadar çok arkadaşım varmış meğerse! bebeklikte böyle alıştığım için böyle yatıyorum ben :)) bel için en güzel yatma şekli sırt üstü ve ayaktabanlarının yatağa bastığı şekildir. ama belim ağrısın, farketmez, asla başka şekilde uyuyamam! :))

oyun1382 dedi ki...

süpersin ya. 5 saatlik uykuyla autocad başında kıvranan birine bu yapılmaz ama:) Hangi pozisyonda uyuyakaldığımı bile hatırlamıyorum.
Ama embryo diyorum. Dizleri karna çekelim.Eller yastık altına:) tamam uykusuzum saçmalıyorum. KOlay gelsin...

Adsız dedi ki...

alakasız olcak ama çizimlerinizi ne ile yapıyorsunuz? yapılış aşamasını gösteren bir post olsa ne güzel olur. merak ediyorum hep nasıl çiziliyor bunlar hangi aşamalardan geçiyor diye:)
sevgiler
kulpsuz

bembi dedi ki...

cenin şekli de rahattır, anne karnındayım yanılgısı sanırım :) sana da kolay gelsin beyza. :)

kulpsuz ben de kaç gündür böyle birşey düşünüyordum. merak eden arkadaşlar oluyor çünkü. bir aşaması yok sadece çalışma arasında çabukcak çizip koyuyorum. burdaki birçok çizimim kısa sürelerde öyle oluşuyor.

gizem dedi ki...

ama nedeenn???bir yanda sağlık, bir yanda keyif.. neden hep böyle yaa. zaten lezzetli yiyecekler de hep sağlığa zararlıdır.. offff!!!

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

bembicim hamileyken en ama en özlediğim şeydi yüz üstü yatmak,böyle bağrırarak ağlamak istiyordum yüzüstü uyumak için,o kadar yani anla beni...

bembi dedi ki...

selluka, çok çok haklisin! ne kadar güzel yiyecek varsa kesinlikle zararlıdır :)) öyle azıcık yemekle de tadını alamyiz ;)

periliköşkcüm inan çok sık aklıma geliyor! ben olsam napardim bilemiyorum! uyku açısından çok zor bir süreç olmuş olmalı :)))

Adsız dedi ki...

Yatak ne garip, ne zavallı bir eşyadır. yıllarca ağırlığımızı taşır ama birgün de "anam anam ne ağır bu insan evladı aynı zamanda üzerimde ne deli uyuyor..." demez. zaten bir eşyayı lafontenin fabl tarzı insanlaştırmanında pek bir anlamı yok zannımca. Herkesin doğru uyku pozisyonunda huzurlu uyuması temennisiyle, iyi geceler, schlaf gut, afiderziyn... çıkarken lambayı kapatırım...

bembi dedi ki...

süpersin melonum :)) sana daha ne diyeyim. hersabah iki satır da bloguna yazsan ne güzel olurdu... :*

Adsız dedi ki...

Canım Bengi'm..
Bence de çok haklısın.. Tavana bakarak uyunur mu hiç ya :)
Ne güzel çizmişsin bi'de ellerine sağlık..

bembi dedi ki...

teşekkür ederim Biluncum! Hem de hoşgeldin :) ne zamandır yoktun! :))